Antrenorul vedetelor scoate «untul» din dive la sala de fitness! Cum le ajută să slăbească

spatar.jpg

cristina spatar fitness
Cristina Spătar a avut nevoie de îndrumarea lui Alex Florescu
Foto: arhivă personală

Un corp de invidiat înseamnă multe sacrificii, iar vedetele noastre, care sunt mereu în atenţia publicului, ştiu că trebuie să tragă din greu la sala de fitness. Vărul lui Pepe, celebrul Alex Florescu, este antrenorul care nu îşi lasă la propriu elevii să respire până ce nu îşi termină în ritm alert seriile de antrenamente. Şi nu sunt puţine. Am aflat de la el, pentru ce exerciţii optează divele autohtone, dar şi sportivii celebri care i-au trecut pragul sălii sale din Pipera.

O fi el vărul lui Pepe, dar Alexander Florescu şi-a clădit propriul nume după ce a devenit antrenor personal și proprietar al unui club de fitness. Tânărul este la fel de ambiţios ca elevii care îi frecventează sala, iar printre ei regăsim nume celebre. Cristina Spătar, Ozana Barabancea şi fotbaliştii Iulian Miu, Nana Falemi şi Mihai Pintilii (FCSB) se antrenează constant la sală şi am aflat de la antrenorul lor ce exerciţii fac şi ce vor să îmbunătăţească la ei. 

Cristina Spătar, accent pe cardio şi tonifiere

Cine o vede pe Cristina Spătar se întreba ce ar putea să mai caute la sala de fitness, dar artista a avut un scop precis. Mamă a doi copii, cântăreaţa a vrut să-şi păstreze silueta şi după naştere şi antrenorul ei ne-a povestit ce a făcut.  

"Când a venit la noi la sala, Cristina a spus de la bun început că își dorește să își îmbunătățească aspectul fizic și să își tonifice musculatura. Antrenamentul pe care l-am ales pentru ea este unul funcțional cu accentul pe cardio și tonifiere (killer body workout). Practic, ce a făcut ea are ca efecte atât slăbitul, cât și tonifierea", a mărturisit Alex Florescu.

ozana.jpg

ozana barabancea fitness alexander florescu
Ozana Barabancea se reinventează pe zi ce trece
Foto: arhivă personală

O altă vedetă care s-a antrenat din greu a fost Ozana Barabancea. Soprana a avut nevoie de antrenor personal după operaţia de micşorare a stomacului. A rămas cu un surplus de grăsime în zona abdomenului şi a încercat orice.

Ozana Barabancea, fitness intensiv după operaţia la stomac 

"Ozana este o prietenă bună și asemenea tuturor celor care ne trec pragul a primit atât din partea mea, cât și a echipei mele tot suportul în a-și recâștiga încrederea în ea, în a nu renunta, iar rezultatele nu s-au lăsat îndelung aşteptate. Ozana nu avea nevoie să slăbească. Efectul antrenamentului pesonalizat creat pentru ea a dat rezultate. Acum, corpul se reface frumos, mușchii se tonifiază, iar aspectul general al vedetei este unul de invidiat, așa cum se vede și la televizor", a adăugat antrenorul. 

Fotbaliştii fac antrenamente pentru a-şi creşte rezistenţa la efort

Spre deosebire de artiste, fotbaliştii au alte tehnici de antrenament, mult mai dure. Alex Florescu a explicat ce fac sportivii ca să aibă rezistenţă pe teren. 

"Nana Falemi are propriile sale formule de antrenament, în care pune mare accent pe îmbunătățirea rezistenței, a vitezei și a forței. Are o rutină foarte strictă de antrenament de forță, pe care o completează în sala de fitness, cu gantere și haltere.

falemi.jpg

nana falemi alexander florescu
Nani Falemi a apelat şi el la antrenorul de fitness
Foto: arhivă personală

Important de știut atât în antrenamentul fostului jucător de fotbal, cât și al celorlalte persoane care vin la sala este faptul că indiferent de specificul sportului practicat, scopul pregătirii fizice este îmbunătățirea capacității de efort. Eu sunt adeptul programelor «Circuit Training», unde se lucrează pe sistem forță în regim de rezistență", a mai spus antrenorul vedetelor. 

Loading...

Citește și

  • S-au dezbrăcat pe Litoral, iar acum suportă consecinţele. Unele vedete au primit notă de trecere, altele ar trebui să doarmă în sala de fitness. Concluziile le-a tras profa de sport Ioana Ivan, care lucrează la sala “Maxgym” din Ploieşti. “Un corp bine lucrat este unul sănătos şi o carte de vizită oriunde te-ai afla! Spor(t) în toate!”, ne-a urat ea.

  • Te slăbeşte de nu te vezi! La propriu! Vorbim despre cea mai căutată antrenoare de fitness din România, la ora actuală. Carmen Fit face fitness de 10 ani şi, de şase ani încoace, este antrenor personal pentru numeroase vedete din România. În weekend, Click! a vizitat-o la sala din Braşov, unde a modelat siluete celebre.

  • Ozana Barabancea se pregătește cu siguranță de podium de când a slăbit, iar de curând a început să meargă regulat la sală. Vedeta are un antrenor personal, iar rezultatele se pot observa cu ochiul liber. Cântăreața a publicat o serie de fotografie pe Instagram în care ne arată tuturor câtă voință are, dar și cum ar trebui să arate un antrenament corect la sală.

  • alexander florescu antrenor fitness

    Alexander Florescu e cunoscut în lumea mondenă ca vărul lui Pepe, dar în afara acestui cerc este un antrenor de fitness renumit în Capitală, unde are propriile săli de sport din 2008. În acest weekend, mai precis sâmbătă (22 aprilie), Alex îi invită pe iubitorii de sport la două ore de mișcare în aer liber.