Antonia și Alex Velea, pe jumătate dezbrăcați la Sibiu FOTO

alex_velea_antonia.jpg

antonia alex velea
Antonia (26 de ani) și Alex Velea (31 de ani)
foto: Arhiva Personală

Alex Velea (31 de ani) și Antonia (26 de ani) nu încetează să uimească publicul prin aparițiile lor controversate la evenimente de top. Cel mai recent, cei doi au călătorit până la Sibiu, pentru a fi prezenți la gala Media Music Awards de joi, 3 septembrie.

Nici de această dată garderoba lor nu a fost una obișnuită. La decernarea premiilor muzicale, Alex Velea și Antonia au venit mai mult dezgoliți, decât îmbrăcați. Cu toate acestea, cei doi au reușit să se asorteze la hainele sumare pe care le-au purtat.

Uite cum au apărut Velea și Antonia la decernarea premiilor muzicale

alex_velea_antonia_media_music_awards.jpg

alex velea antonia media music awards
Alex Velea (31 de ani) și Antonia (26 de ani), la Media Music Awards
foto: Tatiana Solomon

 

Deși recent a suferit o operație de mărire a sânilor, Antonia a preferat să lase la vedere alte zone ale corpului, precum abdomenul foarte bine lucrat la sală, dar și picioarele lungi, de fotomodel. Iar Velea nu s-a lăsat mai prejos. Artistul s-a îmbrăcat elegant, cu un sacou negru și o pălărie roșie, asortată la ținuta iubitei lui. Cu toate acestea, detaliul cel mai important a fost pieptul dezgolit. Velea nu și-a luat nimic pe sub sacou, lăsându-și la vedere pieptul acoperit de tatuaje.

Loading...
 
 

Citește și

  • "Eu şi Antonia avem deja o fetiţă", spune Alex Velea. Artistul o consideră pe Maya, fetiţa Antoniei şi a lui Vincenzo, fiica lui. Alex ne-a mărturisit că îşi mai doreşte copii şi de abia aşteaptă să-şi mărească familia. Va mai avea de aşteptat cel puţin un an, pentru că Antonia nu are voie să rămână însărcinată prea curând.

  • raluka media music awards

    Vedetele au început deja să apară la gala Media Music Awards, la Sibiu. Peste 40 de artiști urmau să urce pe scena amplasată în Piața Mare, joi, 3 septembrie.

  • andreea balan

    A patra ediție a galei „Media Music Awards” va avea loc joi seară (3 septembrie), iar pregătirile au început deja. Scena a fost amplasată în Piața Mare din Sibiu, unde unii dintre cei mai iubiți artiști români urmează să cânte în fața publicului.