Antonia, păzită de mamă la petrecerile din America

12-13-vedete-antonia.jpg

Andreea Esca le-a avut invitate la Europa FM pe Antonia şi pe mama ei, Denise
Citeste tot despre: 

O tonă de emoţii a trăit Antonia (26 de ani) sâmbătă, fiind invitată în prima ediţie din 2016 a emisiunii „La Radio cu Andreea Esca”, de la Europa FM.

Ştirista de la PRO TV a reuşit să adune în eter, într-o singură oră de emisie, mesaje emoţionante pentru invitata sa de la prieteni, iubitul Alex Velea, mama ei, Denise Iacobescu, tatăl adoptiv Mihai Iacobescu, dar şi de la fiica Maya (5 ani şi jumătate), stabilită în Italia. “Eşti cea mai frumoasă, să rămâi mereu tânără şi te iubesc”, a spus fetiţa prin telefon, în italiană şi în engleză.

Şi mama solistei a făcut dezvăluiri interesante, amintindu-şi că, pe vremuri, îşi însoţea fiica la petreceri, atunci când locuiau în Los Angeles, SUA. “Era cunoscută în tot liceul drept fata care merge cu mama la party-uri”, a povestit mama Antoniei.

Loading...
 
 

Citește și

  • Socrul Antoniei s-a săturat de scandalul în care fiul său Vincenzo și nepoata sa Maya sunt implicați din cauza Antoniei, care face tot posibilul ca să își ia fetița acasă din Italia, unde este crescută de rudele lui Vincenzo.

  • Antonia a demonstrat că este o împătimită a tatuajelor. Artista îi calcă pe urme iubitului ei, Alex Velea, şi se pare că în permanenţă lucrează să-şi îmbunăţăţească colecţia. Solista a mărturisit că recent a trecut din nou pragul salonului, de unde a ieşit cu alte noi desene.

  • Antonia

    Zilele trecute, solista a întors toate privirile în buricul Capitalei, datorită ţinutei extravagante pe care a afişat-o.

  • antonia

    Este de meserie cântăreaţă, însă imaginea de femeie frumoasă îi aduce câştiguri mult mai bune Antoniei. Datorită celebrităţii, artista a ajuns să fie remunerată şi cu sume de 2.000 de euro doar pentru a fi prezentă trei sferturi de oră la un eveniment. Pentru acest onorariu, ea trebuie doar să facă poze şi să „socializeze” cu invitaţii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1