Antonia a lansat «Dream About My Face»! Povestea din spatele piesei

antonia.jpg

antonia
Antonia (26 de ani) a filmat videoclipul «Dream About My Face» într-o sală de sport din București
foto: captură video

Antonia (26 de ani) a adoptat nu numai o nouă atitudine, dar și un nou stil pentru piesa „Dream About My Face”, pe care a lansat-o miercuri (18 noiembrie). Frumoasa cântăreață povestește că și-a dorit să se arate lumii așa cum nu a mai văzut-o până acum.

În numai 20 de minute de la lansare, melodia a strâns nu mai puțin de 2.000 de vizualizări pe platforma Youtube, acolo unde fanii au putut urmări videoclipul în premieră. Despre piesă, Antonia a mărturisit că are și o poveste.

Ascultă noua melodie a artistei

„«Dream About My Face» este un fel de comeback după o pauză în care am avut concerte, am lucrat în studio și mi-am luat timp să aleg împreună cu echipele mele de la Roton și Global Records piesa cea mai potrivită. În piesă este vorba despre o fată îndrăgostită, obsedată de un băiat, care este încrezătoare în ea și în puterile ei, știe că orice ar fi, ei vor rămâne împreună. Va lupta pentru dragostea lui până îl va cuceri definitiv. Clipul este simbolic, fata luptă în ring pentru iubirea băiatului de care este îndrăgostită”, a declarat artista, potrivit unui comunicat de presă.

Pentru filmarea videoclipului, Antonia s-a antrenat mult timp la sala de sport, dar a lucrat foarte intens și la coregrafie. Imaginile au fost înregistrate într-o sală din București și o arată pe artistă în timpul unui antrenament, dar și în ring. Despre context, aceasta mărturisește că și-a dorit să arate o latură diferită a ei.

„Mi-am dorit să filmez un videoclip în care să fiu diferită, altfel decât se așteaptă fanii mei să mă vadă, să fiu mai puțin glam, dar sexy și încrezătoare în mine”, a mai declarat Antonia.

 

Loading...

Citește și

  • alex antonia parinti copil cezariana

    Alex Velea (31 de ani) e hotărât să nu se oprească din a-şi acoperi fiecare parte a corpului cu tatuaje. Cum numele fiului său Dominic este deja prezent pe pieptul artistului şi chipul micuţului pe mâna stângă, se pare că următorul tatuaj este chipul Antoniei (26 de ani), iubita sa, acesta urmând să fie desenat în zona coapsei.

  • alex velea

    Alex Velea (31 ani) are o răbdare de fier şi chiar nu pare să se agite prea mult că nu şi-a creştinat încă unicul fiu, pe Dominic, care pe 27 decembrie va împlini un anişor. Deşi babele îşi fac trei cruci că băiatul a rămas nebotezat, solistul susţine că băiatul lui nu se deoache uşor şi că e sănătos tun.

  • antonia

    Este de meserie cântăreaţă, însă imaginea de femeie frumoasă îi aduce câştiguri mult mai bune Antoniei. Datorită celebrităţii, artista a ajuns să fie remunerată şi cu sume de 2.000 de euro doar pentru a fi prezentă trei sferturi de oră la un eveniment. Pentru acest onorariu, ea trebuie doar să facă poze şi să „socializeze” cu invitaţii.

  • Cel mai vânat cuplu din showbiz a atras toate privirile joi seara (3 septembrie), la Media Music Awards, eveniment care a avut loc în Piaţa Mare din Sibiu. Peste 40.000 de oameni au venit să-i vadă cântând şi sărutându-se pe scenă, iar reporterii Click! “i-au descusut” de toate secretele.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1