Antonia l-a lăsat pe Dominic acasă și s-a distrat cu copiii altor vedete

antonia_dominic_alex_velea.jpg

antonia, dominic, alex velea
Antonia, Dominic și Alex formează o familie fericită
Foto: arhivă personală

Miercuri seară, 15 iunie, Antonia și-a lăsat acasă iubitul, pe Alex Velea, și pe Dominic, fiul lor, și a mers la un centru comercial din București pentru a asista la premiera unui film de desene animate mult așteptat în România, "În căutarea lui Dory".

Frumoasa artistă a surprins cu faptul că nu l-a adus pe Dominic la un film dedicat copiilor, o poveste animată despre peștișori și un paradis acvatic, dar solista a avut lipici la micuții celorlalți colegi din peisajul monden autohton. A fost însoțită de Giulia Anghelescu Huidu și fiica acesteia, pe care o cheamă tot Antonia, cu care s-a și pozat la panoul din incinta mall-ului.

antonia_giulia.jpg

antonia giulia
Antonia s-a pozat cu Giulia și fiica acesteia
Foto: Gheorghe Chelu

 

Și cei trei piticuți ai Ancăi Serea, Sara, Ava și Noah, au vrut să se pozeze cu artista, iar mama lor a și publicat dovada pe contul ei de socializare. Antonia a purtat o ținută relaxată, cămașă de blugi, un rucsac școlăresc și o pereche de jeanși sfâșiați. La ecranizare au mai participat și alte vedete: Bianca Brad, Ioana Ginghină și fetița ei, precum și regizoarea Ioana Gomoi.

antonia_copii_serea.jpg

antonia copii anca serea
Antonia s-a pozat cu trei dintre copiii Ancăi Serea
Foto: arhivă personală
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1