Antonia, fără sutien la un eveniment monden

antonia_mica.jpg

antonia fara sutien silicoane salopeta
Antonia a purtat o salopetă transparentă în partea de sus
foto: Beau Monde

De când şi-a pus silicoane, Antonia este mult mai îndrăzneaţă la capitolul vestimentaţie. Artista a făcut senzaţie la o petrecerea mondenă la care şi-a făcut apariţia miercuri seara. iubita lui Alex Velea a purtat o salopetă de culoare neagră, transparentă în partea de sus.

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din România şi nu degeaba s-a ales cu numeroase premii. Cântăreaţa a demonstrat din plin şi miercuri seara că îşi merită din plin toate complimentele. Artista a făcut deliciul domnilor prezenâi la eveniment când şi-a făcut apariţia într-o salopetă neagră, elegantă, transparentă în partea de sus.

antonia.jpg

antonia fara sutien silicoane salopeta
Artista şi-a făcut operaţie de mărire a bustului în această vară
foto: Beau Monde

Având în vedere acest lucru, solista a renunţat la sutien, iar lipsa acest "detaliu" a încins imaginaţia celor prezenţi, care au remnarcat imediat cât de bine arată Antonia, deşi este mamă a doi copii.

Artista şi-a pus silicoane în această vară la cunoscutul medic estetician Constantin Stan. Operaţia de mărire a bustului a costat 6.000 de euro. Noii sâni ai Antoniei nu sunt impresionanti prin dimensiuni, vedeta optând pentru o pereche de silicoane de mărime medie.

Loading...

Citește și

  • antonia

    Este de meserie cântăreaţă, însă imaginea de femeie frumoasă îi aduce câştiguri mult mai bune Antoniei. Datorită celebrităţii, artista a ajuns să fie remunerată şi cu sume de 2.000 de euro doar pentru a fi prezentă trei sferturi de oră la un eveniment. Pentru acest onorariu, ea trebuie doar să facă poze şi să „socializeze” cu invitaţii.

  • Antonia, fetita, Vincenzo, Velea, copil

    A ratat vacanţa pe care putea să o petreacă alături de fiica ei, însă a compensat cu ziua de naştere. Antonia a plecat pentru trei zile în Italia ca să o serbeze pe Maya Rosario, fetiţa pe care o are cu Vincenzo Castellano. Micuţa a împlinit 5 anişori şi a avut o petrecere ca-n poveşti, cu două torturi şi costumaţie à la Michael Jackson.

  • antonia

    Antonia reuşeşte zilnic să adune zeci de mii de like-uri pe pagina sa de Facebook. Fanii sunt zilnic "întreţinuţi" cu diverse ipostaze din viaţa de zi cu zi a cântăreţei, situaţii fotografiate şi apoi făcute publice de aceasta.

  • Cel mai vânat cuplu din showbiz a atras toate privirile joi seara (3 septembrie), la Media Music Awards, eveniment care a avut loc în Piaţa Mare din Sibiu. Peste 40.000 de oameni au venit să-i vadă cântând şi sărutându-se pe scenă, iar reporterii Click! “i-au descusut” de toate secretele.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1