Antonia, executată silit de Fisc! Are datorii uriașe la stat

antonia.jpg

antonia
Antonia (26 de ani)
foto: Arhiva Personală

Dacă pe rețelele sociale Antonia (26 de ani) pare să aibă o perioadă liniștită și calmă alături de familie, se pare că aparențele înșală. În ultima perioadă, Fiscul a luat la puricat averile și datoriile artiștilor din muzica românească, iar frumoasa brunetă nu a trecut neobservată.

Firma intreprinsă de Antonia are datorii uriașe la bugetul statului, pe care Fiscul nu le-a trecut cu vederea și a trecut la procedura de executare silită. Potrivit datelor oferite de ANAF și citate de enational.ro, la categoria „Obligații restante la bugetul de stat” cu privire la societatea Antonia Music SRL, în rubrica „Observații”, reprezentanții Fiscului au trecut „S-a început procedura de executare silită”.

executata-silit-antonia.jpg

antonia executata silit
Informațiile de la ANAF arată că s-a început procedura de executare silită în cazul Antoniei
foto: enational.ro

 

Firma Antoniei datorează statului nu mai puțin de 74.067 de lei, suma exorbitantă reprezentând impozitul pe profit și taxa pe valoare adăugată aferente anului 2014. Chiar dacă în anul precedent a avut profit de 320 de mii de lei, artista trebuie să plătească statului aproape un sfert din această sumă.

Mai mult, la toate acestea se adaugă și penalizările, în valoare de 2.300 de lei, pe care Antonia trebuie să le plătească pentru că a întârziat cu plata. 

Loading...
 
 

Citește și

  • Antonia şi Alex Velea se bucură din plin de primele sărbători alături de fiul lor, Dominic. Micuţul a împlinit duminică (27 decembrie) un an, iar cei doi artişti i-au făcut toate poftele băieţelului.

  • revelion, vedete, petreceri, concerte, bani

    În timp ce românii se pregătesc să ciocnească, în noaptea de 31 decembrie, un pahar de şampanie în sânul familiei, soliştii îşi vor îndesa în bagaj hainele strălucitoare de scenă. Ei vor cânta la petreceri private sau în aer liber, pe sume năucitoare.

  • antonia

    Antonia (26 de ani) a adoptat nu numai o nouă atitudine, dar și un nou stil pentru piesa „Dream About My Face”, pe care a lansat-o miercuri (18 noiembrie). Frumoasa cântăreață povestește că și-a dorit să se arate lumii așa cum nu a mai văzut-o până acum.

  • alex velea

    Alex Velea (31 ani) are o răbdare de fier şi chiar nu pare să se agite prea mult că nu şi-a creştinat încă unicul fiu, pe Dominic, care pe 27 decembrie va împlini un anişor. Deşi babele îşi fac trei cruci că băiatul a rămas nebotezat, solistul susţine că băiatul lui nu se deoache uşor şi că e sănătos tun.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1