Antena 1 face un nou serial cu fostele vedete PRO TV

S-a încheiat recent telenovela „Fructul oprit” şi deja a fost anunţată distribuția noului serial, „Sacrificiul”, care va debuta din toamnă, la Antena 1.

Maia Morgenstern (57 de ani), Adriana Trandafir (63 de ani), Ana Ciontea (59 de ani), Bogdan Stanoevici (61 de ani), Virginia Rogin (67 de ani), dar și fostele vedete PRO TV, ”Magicianul” Marian Râlea  (61 de ani) și Mihai Călin (50 de ani), sunt celebrele nume reunite în acest proiect. Mihai Călin a debutat în tinereţe în echipa emisiunii matinale cu Florin Călinescu. În 1996 a prezentat emisiunea concurs “Ştii şi câştigi”, apoi “Superbingo” (PRO TV). Colegul Marian Râlea a fost şi el  Magicianul la TVR 1 şi apoi în emisiunea “Abracadabra” de la PRO TV. Dar și Maia Morgestern, Ana Ciontea şi Virginia Rogin au jucat şi în multe producţii tv de la Acasă, precum “Aniela”,  “Inimă de ţigan” sau “Iubire şi onoare”. 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Emoţii mari pentru Marian Râlea (61 de ani) şi Dana Rogoz (33 de ani), care, de-a lungul timpului, s-au intersectat pentru a treia oară, pe plan profesional! S-au împrietenit în urmă cu 18 ani, la filmările pentru ”Abracadabra”, serialul pentru copii difuzat de TVR şi de PRO TV. Acum trei ani au fost distribuiţi în piesa ”Mecanica inimii”, iar de zece zile îi vedem, în aceeaşi formulă, în ”Proof”, la Teatrul ”Unteatru”.

  • Pe Dana Rogoz a cuprins-o o ușoară stare de nostalgie, gândindu-se la perioada în care era micuță și juca în serialul pentru copii „Abracadabra”. Acum Abramburica a crescut, are la rândul ei un copil, și s-a decis să facă un mic experiment cu acesta și să îi arate câteva episoade din show-ul care a făcut-o celebră. Iată cum a reacționat băiețelul Danei Rogoz!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1