Anna Lesko în sânii goi şi-a bronzat fundul bombat pe o plajă pustie VIDEO

14-vedete-1zczxcxz.jpg

anna-lesko
Solista a fugit de paparazzii din România şi, ajunsă în Grecia, a renunţat la sutien
Citeste tot despre: 

“Ard în flăcări, poate nu ştii/ Focul arde, nu-l poţi opri”. Celebrul refren din 2002 este valabil şi acum pentru Anna Lesko. Vedeta, care este mămica unui bebeluş de aproape un an şi jumătate, s-a filmat topless pe o plajă pustie din Grecia , cu posteriorul obraznic la vedere.

La aproape un an şi jumătate după ce a născut, Anna Lesko (36 de ani) arată trăsnet! Solista, originară din Chişinău, este la fel de sexy şi de provocatoare ca-n vremurile când învârtea pe degete milionarii României.

Zilele acestea, Anna a plecat împreună cu băieţelul ei, Adam, în vacanţă în Grecia. Şi cum temperaturile în zonă ating pragul de 35 de grade Celsius, Anna s-a dezbrăcat de prejudecăţi, dar şi de… sutien. Vedeta a ales o plajă pustie şi le-a arătat fanilor aproape tot într-un filmuleţ incendiar: Anna stă lenevind la soare pe şezlong, cu sânii goi şi cu fundul sexy şi bombat la bronzat.

La vederea imaginilor fierbinţi, admiratorii virtuali au luat foc, exclamând: “Mamă, mamă, ce bombeu!” Şi sânii vedetei par să fi explodat de când a devenit mămică. Aceştia îi sar pur şi simplu din sutien, atunci când Anna se joacă cu fiul ei, micuţul Adam, căruia i-a cumpărat o piscină din plastic, în miniatură, ca să se bălăcească în voie.

 

14-vedete-2xzczxczx.jpg

anna-lesko
Anna Lesko i-a cumpărat băieţelului ei o piscină din plastic. De când a devenit mămică, sânii ei parcă au explodat

Are o relaţie de trei ani cu DJ Vinny

Iubitul Annei Lesko este Adrian Neniţă, alias Dj Vinny, cu care solista a ales să rămână gravidă, fără însă a dori să meargă şi la altar. Chiar şi aşa, cei doi sunt împreună de trei ani şi se înţeleg foarte bine, iar mama acestuia, Ecaterina, are grijă de micuţ. “Adam seamănă mai mult cu Adrian, mi-ar plăcea să semene mai mult cu mine. Când suntem în concerte ne ajută mama lui Adrian, Ecaterina. Când o să vină al doilea copil, îmi iau o bonă”, a spus Lesko.

14-vedete-3xzczxczx.jpg

anna-lesko
Anna Lesko i-a cumpărat băieţelului ei o piscină din plastic. De când a devenit mămică, sânii ei parcă au explodat

14-vedete-dj-vinnyzxcxcz.jpg

Adrian Neniţă
Iubitul Annei este bărbat gospodar
Loading...
 
 

Citește și