Anna Lesko, imagine de infarct: a pozat fără sutien

Citeste tot despre: 

Anna Lesko (39 de ani) a dorit să șocheze și i-a ieșit! Zilele trecute, ea și-a postat pe Instagram o fotografie, în care apare îmbrăcată doar până la brâu. Internauții au fost în delir, bombardând-o cu mesaje.

Mândră de trupul său, Anna Lesko s-a fotografiat ieri în oglindă, pe jumătate dezbrăcată, întrebându-și fanii dacă e oportun să poarte sau nu încălțăminte cu toc. Cui îi mai ardea de pantofii, căci internauții și-au oprit privirile pe corpul ei impecabil, întreținut cu sute de ore de sport, dar și cu diete. Imaginea, care a încins Internetul, i-a adus vedetei 5.000 de like-uri, în doar âteva ore.

Comentariile fanilor au fost demențiale: “Ești o bombă cu ceas sexy”, “Bunaciune!”, “Woww ești superbă ....cu toc”. Anna nu a renunțat la show-uri, având concerte pe bandă, iar timpul liber și-l petrece alături de Adam, fiul ei în vârstă de aproape patru ani. Ea și-a postat adesea fotografii pe Facebook, alături de băiețel, în timp ce se distrează la locul de joacă, în parc, ori pe covor, în timp ce ea îi citește povești. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1