Anna Lesko a filmat scene lesbi în noul videoclip

ca_divele.png

Anna Lesko, scene lesbi, Anuryh, videoclip sexy, lansare, solista
Anna Lesko și Anuryh, în scene senzuale

Recent, Anna Lesko (39 de ani) a revenit în atenţia fanilor cu primul său videoclip din 2018, unul extrem de sexy, care încinge imaginația bărbaților. Melodia transpusă în imagini se numește “Ce m-aş face” și este realizată în colaborare cu cu solista Anuryh, fiind pentru prima dată când Anna cântă cu o voce feminină. Cele două fete fac risipă de tandrețuri, se ating, se mângâie lasciv, se scaldă într-o cadă cu lapte și mai-mai că se sărută și pe buze.

„<Ce m-aș face> este o piesă cu un mesaj puternic, în care mulți se vor regăsi!”, a declarat Anna, care este la fel de sexy ca la debut. Să nu uităm că solista a devenit mămică de băiat în martie 2014 și mâine-poimâine va chimba și prefixul. Melodia a fost compusă de echipa DeMoga Music, adică de Marius Moga, Robert Toma, Bogdan Todor, Florian Rus şi Diana Rubinescu.

Loading...
 
 

Citește și

  • Deşi nu are studii în domeniu, artista pictează de 11 ani şi a finalizat suficiente tablouri încât să-şi poată deschide o expoziţie. Chiar dacă a amânat proiectul din lipsă de timp, Anna (31 de ani), care a "furat meserie" de la Sabin Bălaşa şi Mircea Novac, vrea să-şi ducă la bun sfârşit planul.

  • anna lesko costum baie sani

    Una dintre cele mai sexy artiste de la noi, mama unui băiețel de trei ani, Anna Lesko a făcut dezvăluiri picante din dormitor. Dezinvoltă pe scenă, dar extrem de discretă când vine vorba despre viața ei personală, artista a fost convinsă să-și deschidă sufletul de Bogdan Nicolai de la A List Magazine.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1