Anna Lesko e cea mai sexy mămică! Și-a etalat posteriorul la plajă

anna_lesko_main.jpg

anna lesko sexy costum baie
Cântăreața și-a menținut silueta de invidiat, chiar dacă a devenit mamă
Foto: Arhiva personală

Este una dintre cele mai frumoase cântărețe din showbiz-ul românesc și are un corp de invidiat. Anna Lesko (36 de ani) este foarte tristă că a venit sezonul rece, așa că s-a decis să convingă vara să se întoarcă, publicând o imagine incendiară cu ea. Artista arată senzațional de bine în costum de baie, chiar dacă nu mai are 20 de ani. Are un corp tonifiat și a ținut să și-l etaleze pe internet, spre deliciul admiratorilor ei.

Anna Lesko a publicat o imagine extrem de sexy pe contul ei personal de Facebook. Vedeta tânjește după vară și după zilele de plajă și bălăceală. Artista și-a înnnebunit fanii cu corpul senzațional pe care îl are, chiar dacă este mămică.

Lesko a pus pe jar inimile bărbaților

anna_lesko_costum.jpg

anna lesko sexy plaja costum
Artista este într-o formă de zile mari
Foto: Arhiva personală

 

Imaginea a strâns peste 5.000 de aprecieri iar fanii ei au asaltat-o cu complimente. Anna Lesko a scris și un mesaj alături de poză:« Să se întoarcă vara?» Admiratorii ei i-au dat replica: «Te-ai întors tu și ești bestială.»

Frumoasa artistă are un băiețel simpatic, Adam, care are aproape un an și jumătate. Mămica sexy publică foarte des imagini cu copilașul ei, pe rețelele de socializare și se laudă cu el peste tot. 

anna_lesko_adam.jpg

anna lesko adam copil
Anna Lesko, alături de micuțul Adam
Foto: Arhiva personală
Loading...
 
 

Citește și