Anisia Gafton, noua coprezentatoare a lui Capatos, cu sânii pe afară la prima emisiune

anisia1.jpg

anisia gafton
Anisia Gafton a câștigat premiul de originalitate la "Românii au talent"
Foto: Facebook

Dan Capatos a revenit pe micile ecrane, luni, 9 ianuarie, cu "Xtra Night Show". După ce a fost la cârma emisiunii "Un show păcătos" timp de 19 sezoane, moderatorul și echipa lui au simțit nevoia de a schimba ceva. Au modificat denumirea și decorul din studio, dar subiectele au rămas în același ton, vedetele autohtone. Mai mult, echipa s-a mărit cu o nouă achiziție, Anisia Gafton, fostă concurentă la "Românii au talent".

Anisia a ieșit în evidență încă de la primul contact cu telespectatorii, chiar înainte de a spune ceva. Pe canapeaua pe care o împarte cu Cătălin Bordea, blonda a făcut senzație cu decolteul generos. A îmbrăcat o cămașă albă, descheiată de tot, iar pe sub ea și-a pus un body negru și crem, care i-a lăsat la vedere bustul și a bucurat ochii celor care au dat televizoarele pe Antena 1.

anisia gaftonZoom
Anisia Gafton, noua coprezentatoare a lui Capatos
Foto: captură Antena 1

 

Cruduța a venit și ea cu ceva nou și a părut că a aterizat direct din Dubai, de acolo de unde a venit din vacanță. S-a acoperit din cap până în picioare și a spus că de acum se va îmbrăca mai decent. Doar speră să se mărite, după cum, ea însăși a mărturisit.

daniela cruduZoom
Daniela Crudu, de nerecunoscut
Foto: captură Antena 1
loading...

Citește și