Ani Creţu nu-şi mai poate lua copilul de la grădiniţă

cretu-1-235689.jpg

ani cretu, copil, gradinita
Actriţa din trupa «Vacanţa Mare» a început un program modern de educare a fiului ei
Citeste tot despre: 

După ce a făcut cursuri pentru părinţi, în care a învăţat cum să-şi crească şi să-şi educe cel mai eficient copilul, actriţa Ani Creţu a ales şi o grădiniţă pe măsură. Aici, micuţul Adan învaţă doar prin puterea exemplului şi îi place atât de mult, încât mama lui abia îl mai poate lua acasă.

Dacă alţi copii plâng şi se simt stingheri în prima lor zi de grădiniţă, Adan (2 ani) a fost de-a dreptul fascinat. N-ar mai fi plecat acasă. „Este prima grădiniţă unde educaţia se face prin democraţie, fără pedepse şi recompense. Educatoarele ştiu să descopere care sunt nevoile din spatele comportamentelor copiilor şi ştiu să îi asculte. Nu îi ameninţă, nu îi etichetează. Eu am învăţat la trainingul pe care l-am făcut cât de mult îi afectează pe copii etichetele puse.  Totul se învaţă prin puterea exemplului.  De pildă, eu nu îi spun ce să zică, ce să facă, pentru că mă vede pe mine făcând acel lucru şi copiază involuntar comportamentul. El nu aruncă gunoaie pe jos, chiar adună toate chiştoacele de ţigări din parc şi mi le aduce să le aruncăm la coş”, spune actriţa din trupa „Vacanţa Mare” (Kanal D).

Grădiniţa este percepută de Adan ca un loc de unde „mama vine să-l ia după ce îşi termină EL treaba”, un loc în care învaţă ce vrea, când vrea. Dar numai lucruri interesante. 

“Acolo află de ce bate vântul, de ce cad obiectele, are ateliere de traforaje, dacă se plictiseşte, se duce la cele de udat florile”. Ani a optat, deocamdată, pentru programul scurt şi nu a renunţat nici la serviciile bonei.

cretu-2-365489.jpg

ani cretu, copil, gradinita
În plus, pentru că vrea tot ce-i mai bun pentru copilul ei, Ani şi-a învins frica de apă şi merge cu Adan la înot
Loading...
 
 

Citește și

  • Actriţa din trupa „Vacanţa Mare”, Ani Creţu, completează lista mamelor eroine care îşi pun copilul pe primul plan. Ziua aleargă între repetiţii, spectacole de teatru şi filmări la Kanal D, în timpul liber se ocupă de micuţul Adan, iar noaptea, când el doarme, găteşte şi învaţă texte.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1