Angajat al unui hotel, detalii șocante despre Pomohaci: „Ești genu de băiat care nu se lasă ușor”

pomohaci.jpg

cristian pomohaci
Noi dezvăluiri în cazul preotului acuzat de pedofilie
Foto: arhivă personală

Luni, 3 iunie, în cadrul emisiunii „Acces direct”, au ieșit la iveală noi dezvăluiri șocante despre preotul Cristian Pomohaci. Detaliile au fost oferite de angajatul unui hotel unde Pomohaci venea periodic însoțit de doi așa-ziși bodyguarzi.

Angajatul unui hotel, care a preferat să rămână anonim, a dezvăluit pentru „Acces direct”, de pe postul de televiziune Antena 1 că l-a văzut de multe ori pr Cristian Pomohaci venind în compania unor tineri care nu păreau deloc a fi ceea ce spunea preotul:

„Venea însoțit de doi bodyguarzi”

„Datorită mediului în care lucrez, respectiv într-un hotel pe unde el (părintele Cristian Pomohaci, n.r.) se perinda, ca să zic așa, cam săptămânal, am început să am și eu tangențe cu el. Depinde de afacerile pe care le avea. Venea singur, când mânca, sau venea însoțit, când avea alte planuri, de către cei doi bodyguarzi. Așa îi numea el. Da, din punctul meu de vedere, o personalitate, dacă pot să-i spun, așa ca el (preotul Cristian Pomohaci, n.r.) își ia bodyguarzi bărbați bine făcuți, înalți…Dar nu a fost cam așa, să îți iei ca bodyguarzi doi băieți, de cam 24-25 de ani maximum, mă îndoiesc puțin. El  venea la recepția hotelului, făcea tot protocolul pentru cazare, după care, băieții îl urmau în cameră. De obicei, el urca cu liftul, iar băieții urcau pe scări. Nu își petrecea niciodată noaptea în hotelul în care lucrez. Venea în jurul prânzului și după două – trei ore maximum elibera", a declarat angajatul hotelului, pentru Antena 1.

„Niciodată nu era voie să întrebăm despre cei doi bodyguarzi”

Angajatul a mai precizat că deși lucrează la hotel de mai mult timp, Cristian Pomohaci era un client mult mai vechi al localului și nimeni din instituție nu avea voie să ceară detalii despre anturajul preotului:

"Da, și niciodată nu era voie să întrebăm despre cei doi bodyguarzi, care, culmea, de cele mai multe ori, nu erau în fața ușii. Nu, erau tot timpul aceiași băieți. Eu lucrez de ceva vreme în hotel, să fie cam 3 ani de când știu eu să vină în hotel. Cu siguranță, viața pe aici și-o face de mai mult timp. El  deja era client al hotelului și mie așa mi-au fost prezentați de către alți colegi: ei sunt bodyguarzii, nu ai voie să întrebi, nu ai voie să așa și așa…"

„Mi-a cerut numărul de telefon, dar am refuzat”

"De două ori mi-a cerut numărul de telefon și l-am refuzat foarte elegant și atunci mi-a zis „Ah, tu ești genul de băiat care nu se lasă prea ușor”. Și atunci, i-am zis eu: „Nu, sunt genul de băiat care nu se lasă deloc. ” Și de aici am avut noi, să zic așa, un mic clinci. I-am zis că dacă am nevoie de slujbă, mă duc la biserică, nu am să-l sun, să îmi facă mătănii prin telefon."

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • naomi moldovan transsexual concurs germania adriana bahmuteanu

    De câțiva ani, Naomi a ieșit din atenția publicului, chiar dacă acum ceva vreme, apărea des la televizor. S-a stabilit în străinătate, dar a intrat în direct la “Agenția VIP” pentru a comenta despre scandalul care ia amploare pe zi ce trece, cel în care rol principal îl are preotul-cântăreț Cristian Pomohaci.

  • cristian pomohaci

    Cristian Pomohaci nu mai slujește în biserică de când a fost acuzat că a încercat să racoleze un minor pentru a întreține relații sexuale, însă își vede mai departe de cariera muzicală. Iată câteva imagini de la primul concert pe care l-a susținut după acuzațiile de pedofilie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1