Andrei Leonte s-a transformat în Robinson Crusoe

6-7-vedete-andrei-leonte-cu-titlu-pe-poza.jpg

Aşa arată acum Andrei Leonte

A îndurat frigul, a intrat în mare la nici 12 grade Celsius, s-a tuns pe plajă – toate astea pentru ca noul lui videoclip să iasă perfect.

Andrei Leonte (26 de ani) a povestit în exclusivitate pentru Click! prin câte a trecut pentru a realiza videoclipul piesei “Pe apa sâmbetei”, pe care îl va lansa mâine. “Am filmat trei zile pe plaja din Olimp, la o temperatură de 12 grade. Am stat două ore numai pentru a mi se pune barba. Pletele erau ale mele, însă, am rămas fără ele în timpul filmărilor. Am chemat un frizer din oraş, care m-a tuns chiar acolo, pe plajă, pentru cadrele în care trebuia să apar fără barbă şi plete”, a mărturisit cântăreţul.

 

În clip, dintr-un băiat de oraş, tuns, frezat, bine aranjat, Andrei naufragiază pe o insulă şi se transformă într-un Robinson Crusoe veritabil. Ca Pierce Brosnan în filmul cu acelaşi nume.

Loading...
 
 

Citește și

  • incendiu colectiv

    Într-o avalanşă de informaţii contradictorii despre starea celor care au fost vineri noapte în clubul groazei, despre nevoile reale ale spitalelor şi ale rudelor victimelor, un grup de tineri voluntari a decis să nu stea cu mâinile în sân.

  • Andrei Leonte a tras o sperietură pe cinste după ce a mers la medic în weekend din cauza unor dureri de spate: doctorii i-au pus un diagnostic greşit şi a crezut că are pneumonie. Ba chiar, ei i-au dat tratament, dar cântăreţul nu l-a luat şi a cerut o altă părere.

  • Andrei Leonte copilarie grea

    Peste o lună împlinește 26 de ani, dar Andrei Leonte este mult mai matur. S-a lovit de mic de greutățile vieții. La 14 ani avea deja vergeturi de la lucratul câmpului, pentru că a fost nevoit să-și ajute părinții pe câmp. Iar acum ar vrea să-i ajute din nou, să se întoarcă în România. De zece ani, mama și tatăl lui Andrei se chinuiesc să-și strângă ban cu ban pentru a lichida datoriile din țară.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1