Andrei Leonte a împlinit 30 de ani şi a primit un urs adevărat de la iubită!

andrei_leonte_si_iubita_lui.jpg

andrei leonte iubita
Andrei Leonte şi iubita lui, Alice Gabriela Bodescu

25 martie a fost o zi specială pentru Andrei Leonte, care a rămas în istoria muzicală drept primul câştigător din România al show-ului de talente "X-Factor", de la Antena 1. Chiar de Buna Vestire, solistul a schimbat prefixul, a împlinit 30 de ani, aşa că a profitat de ocazie pentru a marca evenimentul într-un mod cu totul special: şi-a adunat prietenii, colegii, familia, a fcut cinste, dar a lansat şi super piesa, "Avem monştri aici".

Luni seară, într-un pub din Capitală, Andrei Leonte a avut parte de un dublu eveniment. Tânărul solist şi-a aniversat cei 30 de ani de viaţă şi şi-a lansat şi videoclipul piesei „Avem monştri aici”. La eveniment au fost prezenţi şi părinţii solistului, care au venit special din Italia, acolo unde muncesc.

andrei_leonte_parintii.jpg

parinti andrei leonte
Părinţii lui Andrei Leonte au venit special din Italia pentru a-şi susţine fiul

În plus, alături  de el au mai fost prezenţi Cristina Cioran şi iubitul ei, Amna, Laura Gruia, Ana Maria Moldovan, Silviu Paşca şi Anca Surdu, Bianca Dragomir, dar şi compozitorul piesei, Răzvan Alstani, care şi el îşi aniversa ziua de naştere în aceeaşi zi. Click! a stat de vorbă cu iubita lui Andrei Leonte, Alice Gabriela Bodescu, cea care a apărut în penultimul videoclip al solistului, şi care ne-a povestit ce cadou inedit i-a făcut partenerului ei.

cristina_cioran_traian_vaduva.jpg

cristina cioran traian vaduva
Cristina Cioran, noua prezentatoare de la "Acces direct", şi iubitul ei, Traian Văduva

„Iubita mea mi-a făcut cadou un urs. Un urs adevărat, din pădure, pentru că mie îmi plac foarte mult urşii adevăraţi. Acum sunt şi tată de urs. Este sigur cel mai special cadou primit vreodată. O să mergem să-l vizităm”, ne-a spus, râzând, Andrei Leonte, iar iubita lui l-a completat. „Un urs din pădure, de la Fundaţia Liberty de la Zărneşti. Ursul are 20-21 de ani şi a fost luat din natură după ce mama lui a fost omorâtă de nişte braconieri. Acum ursul are un tată nou, pe numele lui Andrei Mădălin Leonte”, ne-a mai spus Alice.      

Loading...
 
 

Citește și