Andreea Tonciu și-a negociat libertatea cu soțul ei: ”Tonciu revine”

andreea_tonciu2.jpg

andreea tonciu daniel niculescu divort relatie declaratie de dragoste
Andreea Tonciu si Daniel Niculescu s-au relaxat departe de Romania, in hoteluri dedicate exclusiv adultilor
foto: Facebook

Andreea Tonciu s-a întors din vacanța ”pentru adulți” pe care a avut-o în Antalya, într-un hotel în care este interzisă prezența copiilor, și, fericită până peste poate, a povestit ce se petrece acum între ea și soțul ei, dar și ce au negociat, de fapt, în perioada petrecută departe de România.

”Mă cert cu soţul meu, ca orice cuplu, dar nu să ajung la un divorţ, deocamdată nu. (...) Ne certăm de la lucruri minore. Nu mă ajută la cumpărături. Îi pun masa, se ridică şi nu şi-o strânge. Mă deranjează. Mi-a dat Dumnezeu un băiat opusul meu, dacă era şi el vulcanic... Eram mai tare ca Bahmu şi ca Prigoană", a spus Andreea Tonciu la Antena 1. Mai mult decât atât, ea a povestit că vacanța în care a fost a ajutat-o și pe ea, și pe soțul ei, să își dea seam ace vor de la viață.

andreea_tonciu1.jpg

andreea tonciu vacanta costum de baie sot sexy
Andreea Tonciu s-a distrat de minune in vacanta, la plaja, demonstrand ca arata perfect
foto: Facebook

"Mi-a făcut o surpriză acum vreo săptămână. A luat această vacanţă. A zis să mergem de ziua mea, am fost și anul trecut în Antalya. Voiam să plec în Maldive, dar la hotelul la care vreau eu să merg este extrem de scump. Nu am renunţat la gând, o să plecăm în ianuarie. Până în sărbători o să mai am o vacanţă de la soţul meu. Mergem tot în Antalya cu Rebecuţa, dar vom merge la 1 august. Am ajuns acasă şi am văzut în living o pungă mare. Mi-a luat o pereche de pantofi. Mi i-a luat exact pe cei care îmi plăceau. Ştie exact ce îmi place. (...) Sunt fericită pentru că în sfârşit soţul meu a înţeles că îmi place viaţa asta. Tonciu revine", a mai spus Andreea Tonciu.

loading...
Loading...

Citește și