Andreea Tonciu şi Mihai Morar s-au contrat din cauza unei femei

img_6441.jpg

Andreea Tonciu şi Mihai Morar s-au contrat din cauza fostei iubitei a actualului prieten al brunetei

Femeia care s-a iubit timp de cinci ani cu Daniel, actualul iubit al Andreei Tonciu, a fost invitată marţi seară (13 octombrie) în platoul emisiunii ''Răi, da' buni'', de la Antena Stars.

Tânăra a declarat că o cunoaşte pe Andreea de la prezentările de modă.

"O cunosc pe Andreea de la prezentări. Eu am avut o relaţie de 5 ani cu acest băiat. Cât timp am fost împreună nu era cum se spune acum, noi am locuit împreună. Ne-am despărţit de comun acord, pentru că nu ne-am mai înţeles. Nu ne-am certat din cauza femeilor, în niciun caz. A fost oarecum cuminte, ca orice bărbat mai are şi el scăpările lui.

''Eu nu am ieşit să îl atac, m-a deranjat doar acel reportaj că s-a spus că eu sunt una dintre acele femei care l-au agăţat în club şi nu e adevărat. Nu vreau să îmi dau cu părerea despre relaţia lor. Noi am mai vorbit acum vreo două săptămâni pentru că aveam ceva de rezolvat. Eu nu am simţit nimic că el ar fi fost cu ea. Nu mai există sentimente, chiar nu mai există, dacă existau probabil eram împăcaţi. Nu m-a cerut în cinci ani. El este tipul de bărbat care spune că nu o să se însoare niciodată. Dar poate s-a schimbat între. Primii trei au fost ok, după s-a schimbat'', a mărturisit Antonia, în direct la Antena Stars.

fosta-iubita.jpg

Antonia, fosta iubită a lui Dani
Foto: Captură Kanal D

Indignată de mărturisirile Antoniei, Andreea Tonciu a intrat în direct prin telefon, nu înainte de a-i trimite lui Mihai Morar mai multe mesaje scrise pe telefonul personal. Bruneta o atacat-o pe invitată şi a mărturisit că a avut o legătură cu fratele lui Mitea, în urmă cu câţiva ani.  

12096626_964087593648114_3197752716974737282_n.jpg

Andreea este foarte fericită în braţele lui Dani
FOTO: Arhiva personală

''Măi Mihai, văd că ai început să promovezi no name-uri. Eu nu vreau să intru în polemici cu nimeni, mai ales cu această domnişoară, care nu ştie ce să facă ca să mai apară şi ea pe undeva. Dacă eu nu făceam publică relaţia cu Dani, ea mai era la tv? De când sunt cu iubitul meu, ea a tot publicat poze cu el. Ea se ruga de mine să o bag la prezentări", a spus Andreea Tonciula emisiunea "Răi da' Buni"

''Nu am avut nicio legătură cu fratele lui Mitea. Nu mă cobor la nivelul ei, nu comentez", a adăugat Antonia, fosta iubită a lui Daniel.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1