Andreea Tonciu s-a împăcat cu Sânziana la nuntă

tonciu_si_zuluf.jpg

sanziana buruiana nicolae zuluf nunta andreea tonciu impacare
Andreea Tonciu, alături de iubitul ei şi de soţul Sânzianei Buruiană
foto: arhiva personală

Au îngropat securea războiului. Andreea Tonciu şi Sânziana Buruiană s-au împăcat într-o zi extrem de importantă pentru blondină. Invitată la nunta fostei asistente tv cu fotbalistul Nicolae Zuluf, bruneta a venit însoţită de nou ei iubit.

Andreea Tonciu şi Sânziana Buruiană erau cele mai bune prietene în urmă cu doi ani. Fetele erau nedespărţite, ele mergeau împreună la evenimente mondene, iar în timpul liber petreceau de zor. Asta până când a apărut Cătălin Răţoi, tânărul care i-a fost iubit Sanzianei. Pentru că a renunţat sla buna sa amică, Buruiană şi-a pus-o în cap pe Tonciu.

nunta_sanzi.jpg

nunta sanziana buruiana andreea tonciu iubit
Andreea Tonciu, Laurette şi prietenele lor la nunta Sânzianei
foto: arhiva personală

Bruneta i-a reproşat că a uitat de ea şi în loc să se vadă ca şi până atunci zilnic, ajunseseră să se întâlnească o dată la o lună. Vestea nunţii Sânzianei cu Zuluf a sensibilizat-o pe Andreea Tonciu, care a dat uitării trecutul şi s-a împăcat cu blondina. Aceasta a venit la nuntă însoţită de noul ei iubit şi a stat la masă cu Laurette şi câteva prietene comune.   

Loading...
 
 

Citește și

  • Sânziana Buruiană (30 de ani) şi Nicolae Zuluf (27 de ani) și-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu. Evenimentul a avut loc duminică (18 octombrie), la Biserica Podeanu, unde mirii au ajuns în jurul orei 16.15. Fosta asistentă tv a uimit pe toată lumea cu rochia ei extrem de sexy.

  • sanziana buruiana rochie de mireasa

    Sânziana Buruiană (30 de ani) numără zilele până când va deveni doamna Zuluf. Voluptoasa blondină, care până nu demult era o prezenţă constantă în paginile revistelor cu pictoriale sexy, se pregăteşte să îmbrace rochia de mireasă. Ceremonia religioasă va avea loc la mijlocul lunii octombrie la o biserică din Capitală, la petrecerea fostei asistente tv urmând să se distreze peste 150 de invitaţi.

  • sanziana buruiana burlacite

    E gravidă în cinci luni şi i-a spus „da” lui Nicolae Zuluf la cununia civilă, în urmă cu două săptămâni. Asta nu a împiedicat-o pe Sânziana Buruiană (30 de ani) să aibă o memorabilă petrecere a burlăciţelor vineri seară (16 octombrie), cu mai puţin de 48 de ore înainte de ceremonia religioasă.

  • Sânziana Buruiană (30 de ani) s-a măritat sâmbătă (3 octombrie) cu iubitul ei, Nicolae Zuluf. În faţa Ofiţerului Stării Civile, blondina a îmbrăcat o rochie foarte decoltată, care i-a scos în evidenţă bustul generos, dar i-a ascuns burtica de gravidă. Vedeta este însărcinată în aproximativ cinci luni.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1