Andreea Raicu, dezvăluiri din timpul copilăriei: «Am învățat să mă accept așa cum sunt»

andreea-raicu-depresie.jpg

Andreea Raicu s-a confruntat în trecut cu probleme de încrederea în sine
Foto Facebook

Andreea Raicu a povestit despre cele mai complicate momente din viața ei, în special din copilărie. Vedeta a mărturisit că timp de mai mulți ani ea a fost nevoită să facă terapie pentru a-și rezolva problemele cu care se confrunta.

Andreea Raicu și-a spus povestea de viață într-un interviu în care a vorbit despre depresie și despre metodele prin care ea a reușit să se vindece.

Andreea Raicu a învățat să se accepte așa cum este

Andreea Raicu este un model pentru mulți tineri din România care întâmpină probleme asemănătoare celor cu care ea a avut de a face în copilărie și în adolescență.

„Eu sunt o natură destul de introspectă, fiind Rac. Am făcut mulți ani de terapie, am citit multe cărți de psihologie, dar cumva călătoria mai adâncă a început odată cu plecarea în India, în 2012. Unul dintre lucrurile importante care m-au ajutat și care mi-au schimbat viața este acceptarea. Accepți că timpul trece, accepți că în unele momente ai mai multă energie sau mai puțină, accepți viața așa cum este și nu te mai lupți cu ea și atunci nu mai vrei să schimbi absolut nimic în ce se întâmplă afară, ci doar în tine, pentru că este singurul loc în care poți să schimbi ceva. Nu ai niciun drept să schimbi pe absolut nimeni și e absolut imposibil. Odată cu toată munca pe care am dus-o, am învățat să mă accept așa cum sunt, cu momente și momente și sunt foarte fericită cu mine. În principiu, schimbările se fac în momentul în care ai parte de un incident care te influențează mai puternic. Toate target-urile mele sunt absolut halucinante și de multe ori îmi e frică să le spun oamenilor, pentru că vor zice că sunt nebună” a declarat Andreea Raicu, la Antena Stars.

Loading...

Citește și