Andreea Marin, tratament facial inspirat de filmele SF

untitled.png

foto
Andreea Marin, tratament facial inspirat de filmele science fiction
Foto:Arhivă personală

Andreea Marin ar face orice pentru a fi tânără și în centrul atenției. Ultima sa soluție prin care combate ridurile și cearcănele i-a speriat pe urmăritorii de pe Instagram și a stârnit cât se poate de diverse în rândul acestora.

Andreea Marin este una dintre vedetele care este dispusă să investească mari sume da bani și la fel de multă energie în tot felul de tratamente care promit un ten luminos, lipsit de riduri și o piele ca de bebeluș. De această dată, "zâna surprizelor" a mers puțin cam departe și a reușit să își sperie fanii în urma fotografiei pe care a încărcat-o pe pagina personală de Instagram. În instantaneu, Andreea poartă pe chip o mascp luminoasă, care îi crează un aspect bizar. Din fericire, a luat în calcul posibilitatea ca fanii să reacționeze negativ și a ținut să precizeze care este rolul acesteia printr-un scurt text, alăturat pozei.

andreea.png

Foto
Andreea Marin este adepta unei diete echilibrate
Foto:Arhivă personală

 "Ceea ce vedeți în imaginea desprinsă parcă dintr-un film SF este, de fapt, o mască facială pe care mi-am propus să o încerc. Înseamnă fototerapie 3 în 1: cu infraroșii, LED și galvanoterapie. Nu simti disconfort, ci o stare de bine, de relaxare.", a explicat Andreea. Prietenele sale virtuale nu au fost încântate de soluție așadar i-au scris comentarii cât mai diverse. "Am auzit că sunt multe riscuri la cancer cu toate astea, Andreea ai grijă de tine și de sufletul rău". Vedeta a răspuns mesajelor și a rispit temerile femeilor care au contestat tratamentul practicat de ea. "Dacă aveam o asemenea temere, normal că nu foloseam masca pe pielea mea. Pe de altă parte, efecte secundare există pentru orice, chiar și soarele ne pune în pericol, precum știți", a replicat Andreea Marin. 

Loading...
 
 

Citește și

  • andreea marin

    Andreea Marin a strălucit miercuri seara, 18 octombrie, la Festivalul International de Teatru Fest (in) pe Bulevard, de la Teatrul Nottara din București. Fosta Zână a surprizelor a ales o rochie neagră, cu trenă, însă imaginea de divă a fost stricată de un detaliu inestetic, pe care Andreea n-a făcut eforturi prea mari să-l ascundă.

  • andreea marin, iubit, consul, Adrian Brîncoveanu

    Iubeşte din nou, dar voia ca totul să rămână secret! La patru luni de la divorţul de turcul Tuncay Ozturk, Andreea Marin s-a aruncat în braţele altui bărbat, cu zece ani mai tânăr şi frumuşel-foc. “Zâna” este topită după Adrian Brîncoveanu, pe mâna căruia şi-a lăsat maşina chiar de la debutul poveştii lor de dragoste.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1