Andreea Marin, primele declaraţii despre noul iubit: "E potrivire!"

andreea_marin_2.jpg

andreea marin iubit nou consul
Andreea Marin și consulul s-au dat de gol după ce au fost surprinşi împreună la mall
Foto: captură video Kanal D

Simte fluturaşi în stomac şi a recunoscut drept! După ce a fost surprinsă în compania iubitului, Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, în vârstă de 32 de ani, Andreea Marin a făcut primele declaraţii despre noua ei poveste de dragoste. Deşi a trecut prin mai multe eşecuri amoroase, "Zâna" şi-a mai dat o şansă şi declară că este liniştită şi fericită.

Andreea Marin (42 de ani) iubeşte şi simte că i se răspunde cu aceeaşi monedă. Vedeta tv şi-a deschis sufletul la emisiunea lui Cristian Brancu de la Antena Stars şi a recunoscut ceea ce am văzut cu toţii în ultimele zile şi anume că în viaţa ei şi-a făcut loc un nou bărbat. Zâna se iubeşte cu un diplomat şi tocmai funcţia lui a făcut-o să ascundă până acum relaţia. Cei doi au fost surprinşi la mall, ţinându-se de mână, dar se pare că aceasta nu este prima lor ieşire în public ca un adevărat cuplu. 

marin.jpg

Andreea Marin (42 de ani) şi Adrian Brâncoveanu (32 de ani) formează un cuplu de câteva luni
Foto: captură video Kanal D

"Eu m-am obişnuit de 20 de ani cu acestă situaţie, dar nu e normal să te obişnuieşti cu ceva ce nu este normal. Dacă eşti undeva în oraş, cu cineva de mână, îţi asumi acest lucru, dar faptul că încerci să fii un om discret, nu cred că este ceva la care să nu am dreptul după o experienţă nefastă trăită, ştiţi bine de curând. Sunt alături de un om care are o meserie specială, este diplomat într-un colţ fierbinte al lumii. Meseria sa cere discreţie. Dacă tu ieşi cu fotografii pe toate gardurile eşti uşor de detectat. Nu este firesc să fii într-un loc public şi cineva să vină la tine şi să-ţi bage în ochi două telefoane, să te filmeze de la o distanţă foarte mică, hărţuindu-te practic, şi fără să se prezinte şi fără să-ţi ceară voie. Nu sunt obligată să ofer amănunte intime din viaţa mea. Lucrurile astea se aranjează profesional", şi-a motivat vedeta tonul asupru pe care le-a răspuns paparazzilor când a fost fotografiată la mall. 

andreea_marin_violeta.jpg

andreea marin violeta
Andreea Marin (42 de ani), alături de fiica ei, Violeta (9 ani)
foto: Arhiva Personală

Vedeta a recunoscut că povestea ei de dragoste se consumă deja de câteva luni, iar fiica ei, Violeta, din mariajul cu Ştefan Bănică jr, este fericită pentru ea. 

"Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am avut câteva luni de linişte, pentru că acest lucru te ajută să creşti într-o relaţie, fără imixtiuni. Nu a fost intenţionat, noi am mai ieşit împreună şi în alte dăţi. Acum, sunt liniştită şi fericită, este adevărat. Iubesc matur, ca la 18 ani! Nu sunt un om care îşi permite să grşească încă o dată şi încă o dată. În orice relaţie trebuie să porneşti cu încredere, pentru că altfel înseamnă că nu dai o şansă. Pot fi cucerită cu o floare, dar nu este de ajuns, la vârsta mea venerabilă e nevoie de sentimentul de protecţie, de masculinitate... nu mai simt nevoia să fac experimente pe pielea mea. Vârsta nu are nicio relevanţă. Nu simt diferenţa. Nici ca aspect fizic, nici ca maturitate. Doar aşa ca să ne uităm în buletine, nu văd la ce ne foloseşte? La ce mi-ar folosi blazarea? O să iubesc şi la 80 de ani ", a completat vedeta.

Întrebată dacă urmează o nuntă, Andreea Marin a exclus pentru moment această posibilitate şi a glumit pe seama situaţiei.  "Nu am împlinit 18 ani. Nu am voie de acasă. Violeta îşi doreşte să mă vadă fericită. Toţi trăim şi această poveste a dezamăgirii. El este un om asumat, cald şi cu un suflet mare. E potrivire! Eu când mă uit în oglindă la mine văd un om cu multe vulnerabilităţi, dar am doza mea de forţă, pentru că altfel nu aş fi răzbătut prin junglă. Orice femeie are nevoie de protecţie, să ştie că este preţuită. Cred în dragostea la distanţă", a mai spus prezentatoarea care a subliniat că va rămâne în România indiferent de ţara în care va fi detaşat noul ei iubit.  

"Nu plec, atâta vreme cât copilul meu este sub 18 ani ai mei! Alegerea fiecărei mame este să pună pe primul plan siguranţa emoţională a copilului său. Aş fi iresponsabilă să mă gândesc la sentimentele proprii. Eu sunt o optimistă incurabilă. Acest lucru mă ajută să rămân tânără. Eu nu-mi permit să cad. Pentru mine nu există nu se poate. Dacă îmi permit luxul să cad, nu mă mai ridic, mă cunosc. De un om care m-a rănit, mă debarasez emoţional. Sentimentele negative aduc boală. Viaţa mea este atât de imprevizibilă, aşa că orice predicţie aş face probabil că îmi va înşela aşteptările", a mai spus Andreea Marin la Antena Stars. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1