Andreea Marin a adunat produse de 440.000 € din donaţii pentru a ajuta persoanele afectate de coronavirus

Vedeta îndeamnă oamenii, dar și companiile să doneze pentru a ajuta persoanele afectate de coronavirus. Andreea Marin (45 de ani) a reușit să strângă prin intermediul Fundației „Prețuiește Viața” produse în valoare de peste 440.000 de euro.

 „E mai ușor să convingi oamenii fără mari posibilități să pună umărul, dar și companiile au fost sensibilizate și am reușit împreună”, a spus ea. Produsele au fost aduse la Arena Națională, punctul de colectare din Capitală. Acestea sunt destinate mai multor categorii, persoanelor din carantină, din izolare, autoizolare care au nevoie de sprijin, precum vârstnicii, oamenii cu dizabilități și bolnavii.

"Trebuie să avem grijă de cei vulnerabili care nu pot avea grijă de ei înșiși"

„Sunt peste un milion de litri de apă plată, produse de igienă, igienă corporală, kimono de unică folosință, papuci și alte lucruri care țin de igiena personală. De asemenea, există lactate, ceaiuri, produse din carne, cafea și dulciuri. Trebuie să avem grijă de cei vulnerabili care nu pot avea grijă de ei înșiși”, a spus Andreea Marin pe conturile sociale.

baza-andreea-marin-3e571ef.jpg

Andreea Marin se protejează cu un costum special și cu mască

 

Citește și 

Andreea Marin a împlinit 45 de ani. A sărbătorit cu familia la un restaurant italienesc

Geanta moştenită de Andreea Marin de la mama ei. S-a afişat cu ea la un eveniment monden

Loading...
 
 

Citește și

  • andreea marin iubit

    Pentru Andreea Marin dragostea nu are vârstă şi nici eticheta pe care i-au pus-o cârcotaşii, de femeie divorţată, după trei mariaje eşuate. «Zâna» afirmă cu tărie că iubeşte din nou, iar fericirea i se vede pe chip, dar şi în stilul vestimentar îndrăzneţ. De când iubitul ei consul s-a întors în ţară, vedeta face parada decolteurilor adânci şi a ţinutelor tinereşti.

  • andreea marin iubit consul

    La 44 de ani, Andreea Marin trăiește una dintre cele mai discrete povești de dragoste din viața ei, dar poate una dintre cele mai fericite. De altfel, în octombrie 2017, la puțin timp după ce s-a aflat că se iubește cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, vedeta făcea deja exces de complimente: "El este un om asumat, cald şi cu un suflet mare. E potrivire!". Acum, cei doi sunt o adevărată familie și încep să ne arate cum e traiul în doi în vila "Zânei", din Pipera.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1