Andreea Marin se reinventează pe zi ce trece! Ce schimbare de look a făcut vedeta FOTO

andreea.marin jpg

andreea marin sot medic turc iubire
Andreea Marin trăieşte fiecare clipă cu veselie şi intensitate
Foto: Arhivă personală

Împlinită atât pe plan profesional, cât şi personal, recent Andreea Marin (40 de ani) şi-a dorit o schimbare de look: fosta prezentatoare tv preferă, mai nou, să poarte ochelari.

Nu ştim dacă ochelarii brunetei sunt cu sau fără dioptrii, cert este că Andreea Marin a dorit cu tot dinadinsul să se reinventeze, la început de primăvară. Veşnic îndrăgostită de viaţă şi de frumos, bruneta poartă, în prezent, o pereche de ochelari deosebiţi, cu o ramă subţire, în trend. 

Andreea Marin poartă nişte ochelari foarte şic

andreea marin

andreea marin sot medic turc iubire
Andreea Marin - ochelarii îi conferă o alură tinerească, modernă
Foto: Arhivă personală

 

Reacţia fanilor nu a întârziat să apară: „O doamnă distinsă! Meriţi toată fericirea din lume1", "Eşti minunată! Eşti cu adevărat superbă!", i-au scris prietenii virtuali, pe reţeaua de socializare, pentru Andreea Marin.

Andreea Marin, fericită alături de Tuncay Ozturk

Se pare că fiecare zi petrecută alături lângă soţul ei tinerel, Tuncay Ozturk (27 de ani), o umple de energie şi o înveseleşte pe Andreea Marin. Vedeta se bucură din plin de viaţă şi îşi trăieşte iubirea la maximum.

andreea_ marin

andreea marin tuncay plimbare seara
Andreea Marin şi medicul Tuncay Ozturk şi-au oficializat relaţia la începutul anului 2014
Foto: Arhivă personală

 

Andreea Marin şi partenerul ei, Tuncay, s-au cunoscut în perioada în care vedeta TV era căsătorită cu Ştefan Bănică jr şi se recupera după o operaţie la coloană, în Turcia. Deşi au anunţat, la un moment dat, că se vor rezuma la o simplă amiciţie, dragostea lor a învins şi a culminat cu o căsnicie, a treia pentru Andreea Marin.

După două mariaje eșuate, Andreea Marin și-a găsit fericirea în brațele turcului Tuncay Ozturk. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste şi se pare că se iubesc la fel ca în prima zi. "Zâna” este numai un zâmbet de când şi-a unit destinele cu Tuncay, un bărbat bun de pus la rană. S-au căsătorit în secret, fără mare tam-tam, la începutul anului 2014 şi în prezent vor să arate tuturor cât sunt de fericiţi că s-au găsit...
Iniţial, mulţi au fost de părere că amorezii s-au pripit cu această căsătorie. Însă, pe zi ce trece, ei le dovedesc cârcotaşilor că "au avut mână bună". Tuncay e o fire deschisă, caldă şi calmă, aşa încât a reuşit să ajungă repede la sufletul Andreei Marin. În plus, cei doi au mărturisit că sunt pregătiţi să devină părinţi. Vedeta are o fiică din căsnicia cu Ştefan Bănică, Violeta, în vârstă de 7 ani.

Loading...

Citește și