Andreea Marin a răspuns zvonurilor conform cărora ar fi însărcinată

andreea-marin-fotografii-de-familie.jpg

Andreea Marin a vorbit despre presupusa sarcină

Andreea Marin a fost în centrul atenției în urmă cu puțin timp deoarece fanii ei au bănuit că ea ar fi gravidă. Ea a vorbit despre acest lucru la tv, unde a dezvăluit dacă este adevărat că ar fi gravidă din nou.

Andreea Marin a fost prezentă în cadrul unei emisiuni tv și a infirmat zvonurile conform cărora ea ar fi gravidă. Vedeta a explicat că petrece foarte mult timp la sală, lucru de care s-ar lipsi dacă ar fi însărcinată.

Andreea Marin a mărturisit că și-ar dori să mai fie din nou mămică, dar acest lucru se va întâmpla doar dacă va fi să fie, ea nu va programa nimic în acest sens.

„M-aş grăbi spre asta, dacă Dumnezeu ar fi de acord. (spre a avea un copil) Nu sunt însărcinată, altfel nu aş mai trage atât de tare la sală”, a spus Andreea Marin la PRO TV.

Andreea Marin ține foarte mult la silueta ei, motiv pentru care ea își dedică mult timp fizicului și petrece ore întregi în sala de gimnastică.

”Nu m-am mai urcat pe cantar de ani buni. Nu mai ştiu câte kilograme am. Un antrenor m-a învăţat: nu te urci şi nu te uiţi pe cântar pentru că în perioade de stagnare te poate face să te simţi rău. Trei zile pe săptămână vin la sală”, a mai spus Andreea Marin în cadrul aceleiași emisiuni.
 

Loading...

Citește și

  • andreea marin la sauna

    Andreea Marin vrea să înceapă anul 2019 cu o formă fizică de invidiat, dorință pe care reușește să o îndeplinească prin decizia de a începe o cură de detoxifiere a organismului. Pe lângă tot felul de tratamente de întreținere la care aceasta apelează, vedeta face și mult sport și speră ca detox-ul să fie atât trupesc, cât și spiritual! Iat-o la saună, într-o ipostază de milioane!

  • ilinca vandici

    Fotografiile vedetelor sunt admirate pe reţelele sociale, însă puţini ştiu câtă muncă se ascunde în spatele lor. Din sute de cadre, divele aleg unul singur, care le satisface, însă şi acela e realizat cu muncă de Sisif. Un exemplu bun e Andreea Marin, pe care am surprins-o cărând cu cârca “recuzita” de la o şedinţă foto, dar şi Ilinca Vandici şi Cosmina Păsărin, care au tras sute de cadre pe trotuarul din faţa Palatului Regal, din Bucureşti. Noi îţi arătăm cum arată realitatea până la pozele cosmetizate, pe care le găseşti pe reţelele sociale.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1