Andreea Marin, presată de soţul turc să-l facă tătic

12-13-vedete-3-col-andreea-marin-1.jpg

Andreea Marin va realiza la TVR o emisiune de 40 de minute, cu sfaturi despre viaţa sănătoasă

Una dintre cele mai titrate vedete TV se întoarce acolo unde îi e locul: pe sticlă. La doi ani după ce a încetat colaborarea cu TVR, unde realiza show-ul “Preţuieşte viaţa”, Andreea Marin (41 de ani) revine la fostul loc de muncă.

De la sfârşitul lunii martie, ea va realiza o emisiune duminicală, cu o durată de 40 de minute, despre viaţă sănătoasă, sport, yoga, detoxifiere etc. Totuşi, acea stă gură de aer proaspăt în cariera “Zânei” vine într-o perioadă în care soţul ei, Tuncay Ozturc, dar şi mama acestuia, îşi doresc cu ardoare un moştenitor în familie. “Andreea este ca o fiică pentru mama mea, se înţeleg de minune, se sfătuiesc, îşi fac surprize. Chiar am momente când sunt gelos că petrece foarte mult timp cu părinţii mei, au o relaţie specială, se vizitează des. Andreea îi găteşte mamei diverse bunătăţi de la noi din ţară, în timp ce părinţii mei o încântă cu tradiţii din Turcia. Îşi fac planuri de vacanţă şi asta mă bucură foarte mult. Acum, mama aşteaptă cu interes un nepoţel”, ne-a mărturisit Tuncay, care şi el îşi doreste moştenitori. “Nu unul, vreau mai mulţi”, ne-a spus fizioterapeutul turc. 

Zoom
Andreea şi Tuncay îşi doresc copii

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Andreea Marin sot Tuncay Ozturk

    Relația dintre Andreea Marin (40 de ani) și Tuncay Ozturk (29 de ani) este în impas? Turcul de profesie kinetoterapeut a făcut câteva declarații incredibile pentru Kanal D. A vorbit atât despre începutul relației cu fosta „Zână”, cât și despre planurile lor de viitor.

  • andreea marin victime colectiv

    Au dispărut fără urmă o parte din donațiile făcute pentru victimele tragediei din Colectiv. Este vorba despre banii strânși într-un eveniment caritabil organizat de Andreea Marin și Angela Gheorghiu. Ultima oară, banii erau la firma care s-a ocupat de vânzarea biletelor, însă de două luni patronii nu mai sunt de găsit, iar victimele încă așteaptă ajutorul promis.

  • andreea marin

    În prima jumătate a anilor 1990, Andreea Marin (41 de ani) era „stăpână” peste „Țara lui Piticot”, o emisiune pentru copii difuzată de TVR Iași. Epoca post-comunistă a fost una înfloritoare pentru televiziune, care a început să se dezvolte pe mai multe domenii. Până să treacă la lucruri mai serioase, Andreea era „zână” printre prichindei.

  • Andreea Marin s-a luptat mult să devină mamă. După mai multe sarcini cu probleme, ea a născut-o pe fiica ei, Violeta, în 2007. Fosta prezentatoare recunoaşte că îşi mai doreşte un copil, cu actualul ei soţ, Tuncay Ozturk.