Andreea Marin nu vrea a patra nuntă: «Nu mai cred în acte». Uite ce frumos vorbește despre iubitul consul!

andreea-marin-iubit-consul_2.jpg

andreea marin
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu locuiesc împreună în vila vedetei din Pipera
foto: BLITZ

Au o relație din mai 2017, dar până acum nu au lăsat la vedere foarte multe din intimitatea lor. Andreea Marin (44 de ani) și Adrian Brâncoveanu (33 de ani) se comportă deja ca o familie sudată, iar fotoreporterii Click! i-au surprins de nenumărate ori la cumpărături pentru casă. Dar se pare că “Zâna” nu mai are deloc planuri de măritiș.

Andreea Marin are la activ trei mariaje sfarșite prost, dar nu s-a temut să mai dea o șansă dragostei. La 44 de ani, Andreea Marin pare să-și fi găsit, în sfârșit, adevărata fericire alături de noul iubit, Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia. În luna mai, Andreea și iubitul ei au bifat doi ani de relație, iar aniversarea i-a găsit în vila din Pipera a vedetei.

andreea-marin-iubit.jpg

Andreea Marin, alături de iubitul consul, Adrian Brâncoveanu
Foto: Click!

“Locuim împreună, e o relație care ne împlinește pe amândoi. Suntem practic o familie”, a declarat Andreea Marin pentru Click.ro. Însă chiar dacă pare a fi relația perfectă, după trei mariaje eșuate, Andreea are ezitări în privința unei noi căsnicii. ”Ce pot să spun? Nu mai cred în acte. Ce poate să facă un act când doi oameni se iubesc? Contează compabilitatea dintre ei, în ultimă instanță asta e important”, ne-a mai declarat “Zâna”.

andreea-marin-iubit-consul_3.jpg

andreea marin iubit
Andreea Marin și iubitul Adrian Brâncoveanu au cumpărat câteva lămpi pentru casă
foto: BLITZ

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori

Andreea Marin avea doar 21 de ani când s-a căsătorit prima oară, în 1995, dar a fost destul de matură încât să-şi dea seama, după trei ani de mariaj, că ea şi Cristian Gheorghiță trebuie s-o ia pe căi separate. În 2003, a avut o scurtă relaţie cu avocatul Cristian Corendea, iar în 2005 se îndrăgostea de Ştefan Bănică. S-au căsătorit în secret, un an mai târziu, în SUA, iar pe 11 ianuarie 2013 anunţau pe Facebook că divorţează. Reţeta a fost adoptată şi la separarea de Tuncay Ozturk. Pe 27 octombrie 2016, Andreea anunța al treilea divorț, după nici trei ani de mariaj.

Citește și:

Andreea Marin, decolteu ameţitor la prima apariţie oficială cu iubitul consul

Iată-l în bucătărie pe iubitul Andreei Marin: «Nu găsești oriunde bărbat așa priceput ca al meu»

 

Loading...

Citește și

  • Viaţa se scuge frumos pentru două dintre cele mai mediatizate vedete de la noi. Andreea Marin şi Ştefan Bănică au divorţat acum 5 ani, însă în prezent au familii perfecte alături de parteneri mult mai tineri. În plus, atât iubitul “Zânei”, cât şi soţia lui Ştefan, au reuşit să o cucerească pe micuţa Violeta. Fotoreporterii Click! au surprins primele poze cu familia completă a Andreei.

  • andreea marin sexy

    Andreea Marin e de nerecunoscut și devine din ce în ce mai sexy! La 44 de ani, fosta “Zână a Surprizelor” întinerește pe zi ce trece, semn că-i priește din plin dragostea cu iubitul consul, Adrian Brancoveanu, cu 11 ani mai tânăr. Marți, 14 mai, am întâlnit-o la o petrecere mondenă, unde a uimit cu o schimbare de look.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1