Iată de ce a ajuns Andreea Marin la al treilea divorţ

marin.jpg

Vedeta a anunţat ieri că mariajul cu medicul Tuncay Öztürk a ajuns la final, după nici trei ani

Vestea că Andreea Marin se pregăteşte din nou de divorţ a căzut joi (27 octombrie) ca o bombă în showbiz. După doi ani şi 9 luni de lapte şi miere cu turcul Tuncay Öztürk, căsnicia s-a transformat în fiere, iar vedeta a anunţat finalul pe Facebook. În ultima vreme, au fost semnale nenumărate că mariajul lor e pe butuci.

Ca şi în ianuarie 2013, când a divorţat de Ştefan Bănică, Andreea Marin a anunţat tot pe Facebook că se desparte de Tuncay: „Sunt momente în care, chiar dacă inima te îndeamnă să rămâi unde te afli, trebuie să ai tăria de a pune pe primul plan respectul de sine şi să mergi mai departe. O hotărâre grea a survenit în aceste zile în viaţa mea: divorţul. Vă rog tare mult să ne respectaţi dorinţa de linişte şi intimitate, mie şi fiicei mele. Un divorţ este dureros, dar întotdeauna v-am spus, şi cred şi astăzi, că acesta nu este un obstacol de nedepăşit. Ca femeie şi mamă, am multe motive să îmi continui viaţa clădind şi zâmbind”. Iată şapte motive care au zdruncinat căsnicia de doi ani şi 9 luni cu Tuncay.

1. Andreea Marin s-a implicat, poate prea mult, în viaţa profesională a soţului. Ea s-a ocupat de decorarea şi amenajarea cabinetului de fizioterapie pe care medicul turc l-a deschis în zona Primăverii din Capitală. Se vorbeşte că tot ea l-a convins să-şi lase barbă, pentru a părea mai matur şi că i-a devenit consilier vestimentar pentru apariţiile publice.  

2-3-bd-5-1coloana.jpg

Sandra, asistenta lui Tuncay Öztürk
2. Tuncay Öztürk a dezvoltat, în timp, o relaţie suspect de apropiată cu asistenta lui de la cabinet, Sandra (25 de ani). Au fost surprinşi împreună la cumpărături, în maşină, ba chiar sexoasa blondă devenise şoferul medicului când acesta a rămas fără permis. Mai mult, ieri, Sandra a fost cea care “l-a păzit” de presă pe Tuncay. Contactată de Click!, blonda ne-a spus: “Nu vreau să vorbesc despre aceste lucruri, eu sunt la clinică, iar domnul Tuncay este cu pacienţii, în consultaţii. Nu pot să vorbesc despre lucruri care nu ţin de profesia mea”.

blonda_tuncay.jpg


Asistenta lui Tuncay a pus pe jar căsnicia „zânei”
Foto: Click!

3. Diferenţa de vârstă de 11 ani este posibil să-şi fi spus cuvântul în cuplu. Andreea Marin are 41 de ani şi se afla la al treilea mariaj, iar tinerelul turc, acum în vârstă de 30 de ani, a avut doar 27 de ani când a intrat în relaţia cu Andreea.

4. Au susţinut mereu că religiile diferite nu sunt un impediment în căsnicia lor, însă este foarte dificil pentru o creştin ortodoxă să îşi plieze viaţa pe cutumele religiei musulmane. Tuncay Öztürk sărbătorea Crăciunul doar de dragul soţiei, iar Andreea îi respecta soţului perioada de post şi de abstinenţă sexuală din timpul Ramadanului. Cei doi nu au făcut nuntă în biserică, ci doar cununie civilă. S-au căsătorit în secret pe 19 decembrie 2013, la Primăria din comuna Brăneşti (Ilfov).

5. Şi-au dorit mult un copil, însă se pare că Andreea nu a reuşit să mai rămână însărcinată. Este de notorietate faptul că „Zâna” a făcut eforturi mari ca să o aducă pe lume pe fiica ei şi a lui Ştefan Bănică, Violeta (8 ani), apelând la fertilizări in vitro. “Ne dorim un copil, nu contează ce va fi, important e să fie sănătos”, ne spunea vedeta.

6. Cuplul a trecut prin momente tensionate în august 2015, când vila conjugală din Pipera le-a fost călcată de hoţi. Conform apropiaţilor celor doi, Andreea Marin ar fi fost deranjată de faptul că Tuncay ar fi depus singur plângere la poliţie, fără acordul partenerei sale de viaţă. În plus, el a făcut atunci declaraţii publice, “dând din casă” amănunte despre seara jafului (n.r. 21 august 2015).

7. Andreea şi Tuncay s-au dezvoltat diferit şi în cariere. “Zâna” a rămas fără emisiunea “Preţuieşte viaţa”, pe care o realiza la TVR, în schimb Tuncay se afla pe cai mari după ce a deschis cabinetul de fizioterapie din Primăverii. 

Despărţirea de Ştefan Bănică a anunţat-o tot pe Internet

Are doar 41 de ani, este frumoasă, realizată financiar şi totuşi norocul în dragoste o ocoleşte. Andreea Marin avea doar 21 de ani când s-a căsătorit prima oară, în 1995, dar a fost destul de matură încât să-şi dea seama, după trei ani de mariaj, că ea şi Cristian Gheorghiță trebuie s-o ia pe căi separate. În 2003, a avut o scurtă relaţie cu avocatul Cristian Corendea, iar în 2005 se îndrăgostea de Ştefan Bănică. S-au căsătorit în secret, un an mai târziu, în SUA, iar pe 11 ianuarie 2013 anunţau că divorţează. Reţeta a fost adoptată şi acum, la separarea de Tuncay.

banica.jpg

Cu Ştefan Bănică a fost căsătorită 7 ani

“După şapte ani de căsnicie, am decis de comun acord că e mai bine pentru noi să ne separăm, cu respect pentru tot ceea ce am construit împreună şi pentru copilul nostru. Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua să avem o relaţie civilizată, caldă, atât pentru fetiţa noastră, cât şi pentru noi. Dorinţa noastră este să depăşim şi acest moment cu aceeaşi discreţie, chiar dacă suntem conştienţi de valul de speculaţii şi neadevăruri ce va urma, de aceea vă rugăm să înţelegeţi decizia noastră de a nu acorda interviuri”, au scris cei doi pe Facebook. Iată că aceeaşi reţetă, ba chiar aceeaşi exprimare, a fost folosită de Andreea şi în mesajul de ieri, când anunţa divorţul de Tuncay.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • andreea marin divort tuncay ozturk

  Șoc în showbiz! Andreea Marin (41 de ani) a anunțat că divorțează de soțul tinerel. „Zâna” nu a motivat de ce vrea să pună capăt relației cu Tuncay Ozturk (30 de ani), cu care s-a căsătorit în 2013. Cu toate acestea, au existat zvonuri că o superbă asistentă a băgat râcă între cei doi. Blondina a fost surprinsă de reporterii Click! în compania lui Tuncay, în luna mai a acestui an.

 • andreea marin stil de viata sanatos

  Pe Andreea Marin (41 de ani) o urmăreşte ghinionul în dragoste. Frumoasa vedetă care părea că are o viaţă liniştită de familie cu fizioterapeutul turc, Tuncay Ozturk (30 de ani), a anunţat că divorţează de soţul ei. Cei doi s-au căsătorit civil în mare secret la finele anului 2013.

 • andreea marin

  Nori negri s-au adunat deasupra Andreei Marin care se pare că nu traversează o perioadă prea bună din punct de vedere astral, iar declinul ei a început încă din această vară. Asta explică şi de ce în căsnicia ei plină de armonie până nu demult şi-ar fi făcut loc discuţii aprinse, dar şi alte persoane. Ciudat este că nici după acest anunţ al separării, vedeta nu îşi va găsi liniştea, ci dimpotrivă viaţa ei va deveni şi mai agitată. Roxana Luşneac, astrologul contactat de Click!, a întors pe toate feţele datele celor doi protagonişti.

 • andreea marin

  Împlinită în plan profesional, dezamăgită în dragoste. Andreea Marin a încercat să găsească echilibrul între viața personală și carieră, a refuzat să se lase copleșită de primele căsnicii eșuate, dar norocul n-a fost de partea ei. Vedeta se află acum la al treilea divorț iar la mijloc pare să fie, din nou, infidelitatea partenerului.

 • O cheamă Alexandra. Soțul Andreei Marin o alintă Sandra. S-a ales, însă, cu renumele de „blonda lui Tuncay” după ce a fost surprinsă de mai multe ori de către fotoreporterii Click! în ipostaze foarte prietenoase, mai puțin profesionale, alături de Tuncay Ozturk.

 • andreea marin carte calator impatimit

  Andreea Marin se află la al treilea divorț și, la fel ca la despărțirea de Ștefan Bănică Jr., cu puțin timp înainte de hotărârea finală, vedeta a negat evidența și a susținut că are o familie perfectă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1