Andreea Marin, escapadă romantică în Spania cu iubitul consul

andreea-marin.jpg

andreea marin
Andreea Marin a făcut o fixație pentru rochiile bicolore. Însă îi vin foarte bine
foto: Instagram

Este o persoană discretă cu viața ei intimă însă, încet-încet, Andreea Marin ni-l arată din ce în ce mai des pe Adrian Brâncoveanu, bărbatul de care s-a îndrăgostit după divoțul de Tuncay Ozturk.

Sunt de doi ani și jumătate împreună și iată că în ciuda diferenței de vârstă, de 11 ani, relația dintre Andreea Marin (44 de ani) și Adrian Brâncoveanu (34 de ani) este din ce în ce mai sudată: ”Ce pot să spun? Nu mai cred în acte. Ce poate să facă un act când doi oameni se iubesc? Contează compabilitatea dintre ei, în ultimă instanță asta e important”, spunea recent, pentru Click!, Andreea Marin.

andreea-marin-adrian-brancoveanu1.jpg

andreea marin adrian brancoveanu
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, împreună la o gală în Madrid
foto: Instagram

Deși a menționat de mai multe ori că nu mai vrea să audă de căsătorie, iată că fosta ”Zână”” și iubitul consul s-au mutat împreună, în vila ei din Pipera. Recent, Andreea a fost invitată de onoare la un eveniment ce s-a desfășurat în Spania, la Madrid, unde s-a prezentat alături de partenerul ei de viață. Andreea a purtat o rochie elegantă, negru cu alb, care i-a pus în evidență trupul frumos, iar Adrian a îmbrăcat un costum elegant și o cămașă albă. Andreea a pus poze și filmulețe pe Instagram și se mândrește cu iubitul ei chipeș.

Citește și:

Iată-l în bucătărie pe iubitul Andreei Marin: «Nu găsești oriunde bărbat așa priceput ca al meu»

Andreea Marin, decolteu ameţitor la prima apariţie oficială cu iubitul consul 

Loading...

Citește și

  • În această primăvară, Andreea Marin (44 de ani) va serba doi ani de relaţie cu iubitul ei, diplomatul de carieră Adrian Brâncoveanu (34 de ani). Se pare că aniversarea e ocazia perfectă pentru ei să se mute împreună. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe divă alături de partenerul ei la cumpărături, într-un magazin cu decoraţiuni pentru casă. Se pare că „Zâna” intenţionează să schimbe mobila după fostul soţ Tuncay Ozturk.

  • Viaţa se scuge frumos pentru două dintre cele mai mediatizate vedete de la noi. Andreea Marin şi Ştefan Bănică au divorţat acum 5 ani, însă în prezent au familii perfecte alături de parteneri mult mai tineri. În plus, atât iubitul “Zânei”, cât şi soţia lui Ştefan, au reuşit să o cucerească pe micuţa Violeta. Fotoreporterii Click! au surprins primele poze cu familia completă a Andreei.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1