Andreea Marin, desființată de rudele victimelor de la Colectiv!

andreea marin

andreea marin carte calator impatimit
Andreea Marin
foto: arhivă personală

Andreea Marin (41 de ani) a fost atacată dur pe Facebook de rudele victimelor de la Colectiv, dar și de oameni care nu cred în fundația caritabilă pe care o conduce. „Zâna” strânge fonduri pentru cei răniți în incendiul de la 30 octombrie. Fundația vedetei a organizat un spectacol umanitar la Ateneul Roman, pe scena căruia a urcat Angela Gheorghiu, la sfârșitul lunii noiembrie.

Andreea Marin a anunțat pe Facebook că toți banii strânși din biletele la concert vor ajunge la victimele de la Colectiv. De asemenea, cei care vor să doneze banii pentru răniți, o pot face într-un cont al organizației condusă de vedetă. Scandalul a pornit de la o serie de comentarii făcute de persoane care spun că sunt rudele victimelor.

„Copilul meu și acum arată dramatic. Copilul meu este ars de viu termic și chimic! Copilul meu are urechile topite și Andreea Marin își schimbă toaletele și coafurile.  (...) Copilul meu era în comă în acea seară (seara concertului organizat de fundația Andreei Marin n.r) și multe altele după asta”, a scris mama unuia dintre victime, pe rețeaua de socializare Facebook.

andreea marin victime colectivZoom
Acesta este mesajul integral scris de un internaut, pe pagina de Facebook a Andreei Marin
Foto: captură Facebook

O altă persoană i-a scris Andreei Marin pe contul vedetei: „Las-o baltă, Andreiuțo, dacă concertul a fost organizat de tine, cu siguranță ți-ai luat partea prima, nu faci nimic fără să te gândești la tine. Bilete nu ai cumpărat, ai avut invitații (ai intrat gratuit). Excursia ți-ai plătit-o cu partea din concert, așa zis pentru binele victimelor”.

andreea marin victime colectivZoom
Andreea Marin s-a apărat pe Facebook
Foto: captură Facebook

 

„Zâna” a vrut să se apere și a publicat următorul mesaj: „Echipa fundației noastre a muncit 12-14 ore pe zi timp de săptămâni pentru a face posibilă această campanie. Am găsit soluții pentru birorația care ne-a consumat timp și nervi. Am făcut totul voluntar și m convins specialiști să lucreze voluntar. Nu numai că nu există niciun cost al fundației dedus din suma ce va fi adunată în fiinal, dar fiecare dintre noi a făcut și donații în nume propriu”.

loading...
Loading...

Citește și