Andreea Marin chiar a reluat legătura cu Ştefan Bănică jr. Despre ce au vorbit

andreea_marin.png

Andreea Marin este în juriul noii emisiuni "Uite cine dansează" de la Pro Tv
foto: arhiva personală

Nu iese fum fără foc, iar speculaţiile potrivit cărora Andreea Marin ar fi reluat legătura cu fostul ei soţ după anunţul divorţului de Tuncay Ozturk au un sâmbure de adevăr. Fosta "Zână" de la TVR a fost cooptată în juriul noii emisiuni de dans de la Pro Tv, iar Ştefan Bănică jr. a fost prezentatorul fostului show găzduit de el şi Iulia Vântur şi se pare că tocmai din acest motiv cei doi au găsit un subiect comun de discuţie.

Andreea Marin şi Ştefan Bănică au din nou motive să-şi vorbească, iar subiectul nu este fiica lor, Violeta. Vedeta a mărturisit că a luat legătura cu fostul ei soţ cu care a discutat despre postul ei de jurat în emisiunea "Uite cine dansează" de la Pro Tv. Într-un interviu acordat www.agentiadepresamondena.ro, Andreea Marin a povestit că noul proiect a adus-o din nou în relaţii cordiale cu fostul soţ de care a divorţat în urmă cu patru ani.  

"Da, i-am spus (n.r. lui Ştefan Bănică jr.) acest lucru. Am fost alături de el în anii în care a prezentat o emisiune similară, ne-am sfătuit, cred în calităţile lui ca artist şi profesionist. Împărtăşim cea mai frumoasă grijă pe care un părinte o poate avea: cea pentru copilul nostru, nu văd nimic nepotrivit în a-i cere o opinie la nevoie", a subliniat vedeta.

Ştefan Bănică a prezentat "Dansez pentru tine" alături de Iulia Vântur, ultima ediţie fiind în primăvara lui 2014.   

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1