Andreea Mantea și fiul ei de doi ani, vacanță de lux în Turcia

mantea.jpg

andreea mantea
Andreea și David, epuizați de atâta distracție
Foto: arhivă personală

Andreea Mantea (30 de ani), una dintre cele mai populare vedete ale postului Kanal D, se bucură de o vacanță pe care a așteptat-o mult timp. Cu două emisiuni pe cap, "Wozbiz" și "Se strigă darul", bruneta simțea nevoia să se relaxeze și să petreacă timp alături de fiul ei de doi ani, David.

Andreea și băiețelul se bucură de mare, de soare, dar și de vegetația luxuriantă din resortul pe care l-au ales. Vedeta tv a pus ochii pe o destinație luxoasă și a ales un hotel din Belek, Antalya, unde se simte cu adevărat răsfățată. Toată atenția este pe David, care pare că se distrează de minune, doar într-una dintre imaginile publicate de prezentatoare pe rețelele sociale, micuțul este "căzut la datorie", după o bălăceală de zile mari în piscină.

Cei doi fac o pereche pe cinste, iar momentele petrecute împreună sunt perfecte, așa cum subliniază și Andreea în pozele din vacanță sau în cele din casa lor.

andreea.jpg

andreea mantea
Resortul ales de Andreea are toate condițiile
Foto: arhivă personală

 

David este fiul Andreei cu luptătorul Cristi Mitrea, pe care aceasta l-a cunoscut la emisiunea Burlăcița, în 2014, Chiar dacă ea s-a îndrăgostit nebunește, sentimentele nu au fost recirpoce, iar acesta a părăsit-o pe când era însărcinată.

Loading...
 
 

Citește și

 • andreea mantea

  De abia a împlinit doi ani, dar David, fiul Andreei Mantea, și-a făcut deja debutul în televiziune. Și nu oricum, ci alături de mama sa. Băiețelul a fost personaj principal în ediția de sâmbătă, 8 iulie, a show-ului “Se strigă darul”.

 • andreea mantea

  Imaginea Andreei Mantea este folosită în acest moment de un site porno. Vedeta a declarat în exclusivitate pentru Click! că s-a săturat să tot lupte cu cei care profită de pe urma pictorialului sexy pe care Andreea l-a realizat în umră cu mai mulți ani pentru Playboy.

 • andreea

  Andreea Mantea și-a pus în cap o parte din prietenii virtuali după ce a publicat pe Facebook o poză cu fiul ei, David. Prezentatoarea WowBiz și-a pozat micuțul la bustul gol, însă admiratorii ei au observat un detaliu stânjenitor. David încă poartă scutece.

 • andreea

  Andreea Mantea nu prea a avut noroc în dragoste. Istoricul amoros al prezentatoarei Wowbiz a acaparat de multe ori primele pagini ale publicațiilor și de aceea, bruneta nu vrea să mai facă publică vreo relație. Andreea a mărturisit că în viața ei există un bărbat pe care-l ține ascuns de ochii curioșilor și a publicat pe contul ei de Instagram o poză alături de acesta.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1