Andreea Mantea renunță la «Puterea dragostei!» Cine a preluat ștafeta emisiunii

14_1.jpg

Andreea Mantea

Andreea Mantea (33 ani) va prezenta, pe 26 iulie, finala emisiunii ”Puterea dragostei”, de la Kanal D, după care îi va preda ștafeta la cârma emisiunii colegei sale, Cristina Mihaela Dorobanțu.

Aceasta a devenit cunoscută publicului după ce a concurat la “Bravo, ai stil!”, a prezentat, alături de Victor Slav, show-ul “Îmi place dansul!”, și a fost realizatoarea și prezentatoarea rubricii “Secrete între fete”, din cadrul “Teo Show”.

thumbnail_5_1.jpg

Cristina Mihaela Dorobanțu, frumoasă ca un fotomodel

Iată ce zice Mantea: “A fost o perioadă foarte intensă pentru mine. A fost dificil în perioada pandemiei pentru că mi-a fost imposibil să mă întorc acasă, din Turcia, unde se filmează, să îmi văd familia, prietenii. Acum îmi doresc să petrec cât mai mult timp cu ei, abia aștept să revin în România!”. Andreea a rămas în relații bune cu tatăl copilului ei, David (5 ani), luptătorul MMA Cristian Mitrea (38 ani),  căruia i-a urat  ”La mulți ani!”, ieri, de ziua lui.

 

Citește și

Ce emisiuni a prezentat Andreea Mantea la tv, de-a lungul timpului

Andreea Mantea l-a "iertat" pe Cristi Mitrea de dragul copilului lor. Ce a declarat vedeta

Loading...
 
 

Citește și

  • andreea mantea copil david

    O lună a rezistat Andreea Mantea departe de România. Bruneta, care prezintă emisiunea "Puterea dragostei" (Kanal d), show matrimonial ce se filmează în Turcia, a revenit în ţară într-o pauză de filmări, iar motivul se pare că este fiul ei. David nu s-a acomodat deloc la Istanbul, iar acest lucru a îngrijorat-o pe vedeta Kanal d, care a luat repede măsuri.

  • andreea

    Andreea Mantea a avut o ascensiune frumoasă în televiziune. A debutat ca reporter în 2005, ca mai apoi să fie remarcată de Răzvan Simion și Dani Oțil și cooptată în echipa lor. Bruneta a fost "vecina" matinalilor de la Antena 1 și de la câteva replici pe care le avea la început a ajuns să țină emisiuni lungi și grele. Zilele trecute, șefii de la Kanal d i-au dat pe mână emisiunea "Te Vreau lângă mine", prezentată până acum de Bianca Drăgușanu.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 551668525


Varnish cache server

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1