Andreea Mantea a luat o decizie radicală. Ce spune despre căsătorie!

andreea_mantea_si_bursucu_se_striga_darul_kanal_d.jpg

andreea mantea bursucu
Andreea Mantea și Bursucu, gazdele emisiunii ”Se strigă darul”, de la Kanal D
foto: Kanal D

Partenera lui Mădălin Ionescu în emisiunea „WOWbiz” de la Kanal D va primi pe mână o nouă emisiune despre nunţi. Cu acest prilej, am întrebat-o pe Andreea Mantea (29 de ani) dacă se gândește la căsătorie și în viața privată. Răspunsul a venit tranșant și ne-a cam luat prin surprindere.

Andreea Mantea şi Adrian Cristea alias Bursucu se pregătesc intens pentru lansarea show-ului „Se strigă darul”, care se va difuza începand cu 26 iunie, în fiecare duminică, de la ora 20.00, la Kanal D! Într-un interviu pe care ni l-a acordat în exclusivitate, Andreea a mărturisit că este o mamă singură, precizând că singurul bărbat din viaţa ei în acest moment este David, fiul ei de un an şi o lună. Dar asta nu înseamnă că nu se gândește și la viitor...

  • Click!: Vei avea o vară plină. Cum e să lucrezi şi vara? Faci faţă căldurii?

Andreea Mantea: Stai că nu e chiar atât de plină. Încet, încet terminăm în şase săptămâni şi „WOWbiz”-ul şi mai am trei săptămâni la nunţi. Este frumos să lucrezi şi vara. De ce nu?  Nu-mi aduc aminte să fi avut vreodată vacanţă mare, lungă. Poate când eram copil, dar şi atunci munceam. Noi, oamenii care lucrăm în televiziune, ne facem vacanţele pe repede înainte.

  • Cât timp vei avea vacanţă vara asta şi unde o vei petrece?

Voi avea doar trei săptămâni de vacanţă. Am planificat o săptămână de vacanţă la mare, în România, pentru că David nu a văzut marea şi trebuie să o vadă. Pentru el, că mie nu-mi place marea. Apoi mergem două săptămâni și unde voi vrea eu.

  • Vei prezenta o nouă emisiune la Kanal D – „Se strigă darul”. La filmări, ai avut ocazia să vezi multe nunţi. Tu te-ai gândt ce fel de nuntă ai vrea? Pentru că nu ai avut o nuntă ca la carte până acum…  

Eu nu vreau să mă mărit, să fac nuntă, să fiu mireasă. Dacă ar fi să mă mărit, aş vrea o nuntă simplă. Aş vrea să fiu doar cu el, pe malul mării și cu preotul. Dacă s-ar putea să fie aşa, ar fi ideal. Aș vrea o nuntă simplă, la care să nu participe nimeni. Sau, pe de altă parte, aş vrea să fie o nuntă care să cuprindă toate tradiţiile, dar asta doar de distracţie. Ca să trec şi eu prin ce au trecut toate miresele la nunţile la care am fost şi să le arăt tuturor prin ce am trecut eu şi de ce lucruri interesante am avut parte.

  • În acest moment există acel cineva în viaţa ta?

Nu există în momentul de faţă. Dar nu ştii niciodată ce-ţi rezervă soarta.

Luptătorul a părăsit-o când era însărcinată 

andreea-mantea-si-cristi-mitrea.jpg

andreea mantea bebelus tatal copilului
Andreea Mantea şi Cristi Mitrea s-au îndrăgostit la emisiunea „Burlăciţa”
captură: Antena 1

 

La 29 de ani, Andreea Mantea este o mamă singură. S-a îndrăgostit de câştigătorul de la „Burlăciţa” din 2014, dar sentimentele nu au fost reciproce. Luptătorul Cristian Mitrea (34 de ani) a părăsit-o când era însărcinată cu bebeluşul lor. Andreea a născut la 27 mai 2015 un băieţel, pe care l-a botezat David.

Loading...
 
 

Citește și