Andreea Mantea: «Fiul meu este stăpânul casei»

mantea12-13-vedetete-mantea.jpg

Andreea Mantea este topită după micuţul David

Din vara aceasta, Andreea Mantea (30 de ani) şi-a tot schimbat colegii de emisiune.

După ce Victor Slav i-a luat locul lui Mădălin Ionescu la Wowbiz, acum Bursucu a fost înlocuit la „Se strigă darul”, de la Kanal D, cu Mihai Mitoşeru. Însă în viaţa personală, unul singur rămâne constant, iar acela e David, fiul ei de 2 ani şi jumătate.

“El este stăpânul casei. A început să-şi arate personalitatea, e una puternică, se impune în casă, face tot ce îşi doreşte, cu limite. A început să înveţe să  numere, să spună poezii. De exemplu, spune cu nonşalanţă «Căţeluş cu părul creţ», pe limba lui, numai el înţelege. Îl mai iau la filmările pentru emisiunile de la Kanal D, câteodată îl iau şi la petreceri sau îl las la hotel cu mama sau cu bona. Ne-am păstrat obiceiul de a mânca bio, dar îi mai strecor şi lucruri «nesănătoase», precum covrigei sau biscuiţei, pentru că atunci când suntem cu maşina nu am de unde să-i dau mâncare gătită”, ne-a povestit Mantea la lansarea noii grille Kanal D. 

loading...

Citește și

 • mihai mitoseru

  Mihai Mitoșeru a părăsit, după mulți ani, Antena 1, pentru a trece la unul dintre posturile concurente. Acesta a intrat în familia Kanal D și va face o echipă cu una dintre vedetele mai vechi ale televiziunii, Andreea Mantea.

 • copii vedete, sanius, zapada, banica, mantea, elena basescu, corina, florin grozea

  Mamă şi vedetă de televiziune, Andreea Mantea îşi împarte timpul în aşa fel încât să se ocupe toate! Vedeta Kanal D a acordat un interviu în exclusivitate reproterilor Click!, în care a dezvăluit care este cea mai mare dorință a ei.

 • andreea

  Andreea Mantea nu prea a avut noroc în dragoste. Istoricul amoros al prezentatoarei Wowbiz a acaparat de multe ori primele pagini ale publicațiilor și de aceea, bruneta nu vrea să mai facă publică vreo relație. Andreea a mărturisit că în viața ei există un bărbat pe care-l ține ascuns de ochii curioșilor și a publicat pe contul ei de Instagram o poză alături de acesta.

 • andreea mantea

  Andreea Mantea (30 de ani), una dintre cele mai populare vedete ale postului Kanal D, se bucură de o vacanță pe care a așteptat-o mult timp. Cu două emisiuni pe cap, "Wozbiz" și "Se strigă darul", bruneta simțea nevoia să se relaxeze și să petreacă timp alături de fiul ei de doi ani, David.