Andreea Ibacka, supusă la o probă periculoasă la Fort Boyard: „Nu mai pot, o să cad!”

andreea_2.jpg

andreea ibacka
Andreea Ibacka a fost supusă la o probă foarte grea la Fort Boyard
Foto: Pro Tv

Fort Boyard îi supune pe concurenți la cele mai năstrușnice probe și le forțează limitele până ajung în pragul colapsului. Andreea Ibacka a avut parte de cea mai grea încercare din viața ei după ce a trebuit să stea suspendată la câteva zeci de metri deasupra solului.

În încercarea de a aduna cât mai multe chei pentru proba finală, Andreea Ibacka a fost aleasă de Pere Fouras să prindă un indiciu (la propriu) care era suspendat la câteva zeci de metri deasupra solului. Pentru a ajunge la indiciu, Andreea a trebuit să împingă un scaun pe o bară metalică, urmând ca apoi, să se urce pe scaun și să sară de acolo spre indiciu.

andreea ibackaZoom
A mers pe o bară metalică, la o înălțime amețitoare
Foto: Pro Tv

În ciuda faptului că a avut sistem de siguranță, proba a pus-o la grea încercare pe soția lui Cabral, înălțimea fiind de-a dreptul amețitoare, iar Andreea a mărturisit că nu s-a mai urcat până acum la o asemenea altitudine. Spre surprinderea camarazilor săi, Ionuț Iftimoaie, Roxana Vancea, Jorge și Răzvan Fodor, Andreea a reușit să ajungă foarte aproape de indiciu, fără să cadă, dar nu a reușit să-l și obțină pentru echipă. În cele din urmă, a început să se panicheze, iar brațele i-au obosit: „Nu mai pot, o să cad!”, a încercat Andreea să le spună coechipierilor, iar în final, a rămas suspendată la mare înălțime.

andreea ibackaZoom
Andreea a reușit să ajungă foarte aproape de indiciu, fără să cadă
Foto: Pro Tv

andreea ibackaZoom
„Nu mai pot, o să cad!”
Foto: Pro Tv
loading...

Citește și