Andreea Esca face Crăciunul pe plajă. Unde petrece știrista

esca.jpg

andreea esca plaja Egipt
Andreea Esca își bea cafeaua pe plajă în Egipt
Foto: arhivă personală

Crăciun exotic pentru Andreea Esca. Știrista de la Pro Tv a petrecut românește zilele trecute când a pus masa tradițională în familie și acum înțelegem de ce s-a grăbit să-i strângă pe cei dragi în jurul bradului un pic mai devreme. Vedeta avea programată o vacanță în Egipt, iar acum se bucură de temperaturi de vară, plajă și mare.

andreea_esca_craciun_2018.jpg

andreea esca familie craciun 2018
Andreea Esca și-a adunat familia în jurul mesei
Foto: arhivă personală
Andreea Esca face anul acesta Crăciunul pe plajă. Știrista a ales o destinație exotică, unde deja toți ai ei se simt bine. Prezentatoarea se află în vacanță alături de cei doi copii, Aris și Alexia, dar și de soț, omul de afaceri Alexandre Eram. Împreună cu ei a mers și Mario Fresh, iubitul fiicei vedetei.

gasca_esca.jpg

familie andreea esca
Familia Andreei Esca se află de Crăciun în Egipt
Foto: arhivă personală

Încântată de ce a găsit în Egipt, Andreea a început să le trimită prietenilor fotografii.

Vedeta Pro TV a intrat ceva mai devreme în spiritul Crăciunului și acum înțelegem și de. Ea i-a strâns pe toți ai ei la masa frumos decorată cu crenguțe de brad, lumânări parfumate și pahare cu turtă dulce pentru a-i răsfăța cu bucate tradiționale în urmă cu trei zile.

Fiica Andreei a venit special de la Londra

Știrista a dat startul practic mai devreme sărbătorilor la ea în familie, fiind motivată și de întoarcerea Alexiei de la Londra, oraș în care s-a înscris la facultate.

Alături de Alexia și Aris, soții Alexandre Eram și Andreea Esca i-au avut invitați la cină și pe părinții vedetei tv, dar și pe iubitul fiicei lor, Mario Fresh, cu care adolescenta formează un cuplu deja de câțiva ani buni.

 

În 2017, vedeta a zburat la Paris pentru a lua masa și cu socrii, căci de Crăciun este musai să facă o vizită și la părinții soțului. De data aceasta se pare că reuniunea cu familia din Franța va mai avea ceva de așteptat. 

 

 

Citește și:

 

Andreea Esca, despre ziua în care a devenit mamă: «Când m-am trezit, l-am văzut pe Cătălin Radu Tănase»

Cum se simte Andreea Esca, după ce fiica ei s-a mutat în Anglia: «Deodată s-a trezit singură»

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1