Fiica Andreei Esca va studia în Londra. Prietenii iubitului ei le spun că nu le va ține relația la distanță

28432557_1796469790655485_7428730247257784320_n.jpg

Mario Fresh și Alexia Eram vor avea o relație la distanță
Foto Instagram

Alexia Eram, fiica Andreei Esca va urma cursurile unei facultăți din Londra, dar acest lucru nu-i sperie pe cei doi iubiți. Deși au fost preveniți că nu le va merge relația la distanță, ei nu sunt speriați de acest lucru, ba, mai mult, au recunoscut că sunt îndrăgostiți până peste cap.

Alexia este foarte încrezătoare în relația cu Mario Fresh, cei doi se vor vedea o dată la două săptămâni, iar ea nu consideră că distanța va fi un impediment pentru ei. Vor face cu rândul, uneori va veni ea în România, iar în celelalte dăți, el va fi cel care o va vizita în Londra. Fiica Andreei Esca a mărturisit că ea a fost cea care l-a abordat acum doi ani pe băiatul care urma să-i fie iubit până în prezent. Mario și Alexia au o relație foarte apropiată, iar ea a fost personajul feminin din ultimul videoclip lansat de artist. 

18_esca.jpg


Alexia Eram și Mario Fresh se iubesc de doi ani

„O să ne vedem la două săptămâni, fie că vin eu în România sau vine el la mine. Eu am început, eu i-am scris. Îmi plăcea foarte mult de el...La Londra o să fac marketing, publicitate. Suntem foarte siguri pe iubirea noastră, facem doi ani împreună. Avem încredere unul în altul, este cel mai important lucru, mai ales dacă suntem în orașe sau țări diferite. Mario a fost cel care a zis primul „Te iubesc” și i-am răspuns cu același lucru, a fost foarte frumos”, a mărturisit Alexia, fiica Andreei Esca.

33650907_209006119914944_5680310255750217728_n.jpg

Alexia Eram va studia la o facultate din Londra
Foto Instagram

Mario se simte trist din acest motiv, deoarece el s-a obișnuit să se întâlnească cu iubita lui foarte des. Cu toate acestea, Mario a explicat faptul că vor reuși să treacă peste această etapă de distanță, susținând că pentru ei doi este doar o perioadă mai grea. 

„Va fi o perioadă care mă va întrista, chiar ne dorim să facem asta, să trecem cu bine, iar atâta timp cât ne iubim, va fi bine. 90% din prietenii mei îmi spun că nu o să ne țină relația la distanță. Îmi impun ei mie, ce o să fie o să fie. Atâta timp cât comunicăm și avem încredere, e perfect. Și există video call!  În presă am mințit, pentru că sunt niște întrebări porcoase, la care nu putem răspunde. La început primeam întrebări care nu-și aveau locul. Alexia a vrut să îmi spună că mă iubește înainte de a mă cunoaște!”, a completat Mario Fresh, iubitul ei. 

Loading...

Citește și

  • Andreea Esca are o relație foarte apropiată cu fiica ei cu care publică des fotografii. Tot ea a explicat caum privește relația dintre fiica ei și iubitul ei, Mario. Andreea Esca a explicat că fiica ei are parte de câteva temeri refeirot la faptul că are mult de învățat pentru școală.

  • Din toamna lui 2016, fata Andreei Esca (45 de ani) şi cântăreţul Mario Fresh, ”fiul” adoptiv al lui Alex Velea, au fost săgetaţi de Cupidon şi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz.