Andreea Esca, despre ziua în care a devenit mamă: «Când m-am trezit, l-am văzut pe Cătălin Radu Tănase»

andreea_esca_alexia.jpg

andreea esca alexia eram bebe
Andreea Esca a povestit despre ziua în care a adus-o pe lume pe Alexia
FOTO: Revista TABU

31 august, ultima zi oficială de vară, are o însemnătate aparte pentru familia Andreei Esca, căci este data în care vedeta PRO TV a devenit mamă. În viața ei și a soțului său a apărut atunci Alexia.

Andreea Esca a povestit, pe site-ul revistei pe care o conduce, AlistMagazine, despre orele premergătoare momentului în care a devenit mamă, sfârșitul verii anului 2000. Ziua a început încă de dimineață cu o vizită la medic, Andreea fiind convinsă că durerile i se trăgeau de la mâncarea de cu o seară înainte. Medicul i-a dat vestea că aceea va fi ziua în care-și va cunoaște fiica, iar totul s-a desfășurat apoi la foc automat, astfel că Alexia Margot și-a cunoscut părinții în jurul prânzului, la ora 13.10.

alexia_eram.jpg

alexia eram mica
Alexia a cucerit inimile tuturor celor din familie cu firea șugubeață
Foto: arhivă personală

 

Prima persoană pe care Esca a văzut-o când s-a trezit din anestezie a fost colegul Cătălin Radu Tănase, care venise să o viziteze, iar mai apoi a avut loc mult așteptata întâlnire cu Alexia, care și-a speriat puțin mama: avea doar 2.560 gr. Soțul Alexandre Eram, emoționat până la lacrimi, filmase operația.

andreea-esca-catalin-radu-tanase-2.png

andreea esca catalin radu tanase
Pe Cătălin Radu Tănase și pe Andreea Esca îi leagă o prietenie veche
Foto: Europa FM

 

"Au urmat câteva zile de dureri de burtă, și hai acasă. Eu n-am înțeles nimic o vreme. Cine este acest omuleț care stă la noi și cum trebuie să facem cu el, dar știam că este o minune de la Dumnezeu. Cum e posibil ca ceva atât de mic să fie perfect construit, să respire, să se miște și să devină om… Numai Dumnezeu poate crea așa ceva. Mă uitam în permanență să văd dacă respiră și, când mi se părea că nu o aud, o mișcam. Alex o spăla, pentru că era mai curajos și avea și experiență deoarece avusese grijă de sora lui mult mai mică. Iar eu încercam din răsputeri să alaptez, deși aveam niște dureri cumplite. După o lună și jumătate, neonatologul a hotărât să-i dăm lapte praf, pentru că nu se hrănea cum trebuie, și eram amândouă chinuite și nefericite. Când a făcut cunoștință cu biberonul, a început să mănânce cum trebuie și să se facă mare. Toată copilăria, Alexia a fost pentru  noi, parinții, dar și pentru bunici, un prilej de amuzament. Cânta, dansa, spunea poezii, se costuma… râdea tot timpul. Și devenea din ce în ce mai frumoasă, după ce îmi produsese ceva panică, până pe la 3 luni). Avea niște ochi albaștri care îmi înseninau viața, în fiecare zi. Apoi s-au făcut verzi, ca o mulțumire parcă pentru mama mea, care i-a fost alături, zi de zi, de când s-a născut", a mai adăugat știrista de la PRO TV.

alexia_esca.png

alexia eram
Alexia Eram, fata Andreei Esca, pare că îi calcă pe urme știristei de la ProTv
Foto: Facebook

 

Chiar dacă de-a lungul timpului au existat și momente de rebeliune, așa cum tinde să facă orice adolescent, Alexia a fost mereu un copil bun, care, așa cum mărturisește Andreea Esca, a făcut-o mândră de multe ori.

"A venit vremea să plece din cuib și să-și construiască viața, așa cum va dori. Iar noi, părinții, să o urmărim de la distanță și să ne mai dăm cu părerea, pe ici, pe colo. Și, bineînțeles, să fim întotdeauna la un semn distanță! Te iubesc, Alexia Margot! La mulți ani", a scris în încheiere Andreea Esca.

Loading...

Citește și

  • alexia eram, andreea esca

    Un video delicios și amuzant face furori pe canalul de YouTube al Alexiei Eram, fiica celebrei Andreea Esca. Tânăra de aproape 18 ani a debutat cu dreptul cu vlog-ul ei, așa că și-a invitat mama la un exercițiu de sinceritate, în cadrul unei rubrici cu întrebări-fulger. Așa am aflat că Andreea Esca a făcut baie dezbrăcată, în mare sau în piscină, dar și că fiica ei a auzit-o în timp ce făcea amor cu Alexandre Eram.

  • FOTO

    Ultimele zile au fost pline de cadouri și voie bună pentru familia Andreei Esca. Dacă în 29 august, prezentatoarea Știrilor PRO TV a împlinit 46 de ani, două zile mai târziu, fiica sa, Alexia Eram, a sărbătorit majoratul.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1