Andreea Esca a furat startul Crăciunului. Și-a strâns toată familia la masă

andreea_esca_craciun_2018.jpg

andreea esca familie craciun 2018
Andreea Esca și-a adunat familia în jurul mesei
Foto: arhivă personală

Brad împodobit, masă decorată, toată familia reunită acasă de sărbători. Acum că toate detaliile sunt stabilite, în casa Andreei Esca începe să arate a Crăciun.

Fiica știristei s-a întors și ea de la Londra, iar părinții vedetei sunt nelipsiți de la cinele festive. Așadar nu e de mirare că prezentatoarea Pro Tv a făcut deja marea masă de Crăciun, la care s-au împărțit și cadourile de la Moșul.

andreea_esca_familie_craciun.jpg

andreea esca familie craciun 2018
Mario, iubitul Alexiei, nu a lipsit de la reuniunea de familie
Foto: arhivă personală

 

Andreea Esca a intrat ceva mai devreme în spiritul Crăciunului. Vedeta Pro Tv i-a strâns pe toți ai ei la masa frumos decorată cu crenguțe de brad, lumînări parfumate și pahare cu turtă dulce pentru a-i răsfăța cu bucate tradiționale.

Fiica Andreei a venit special de la Londra

Știrista a dat startul practic sărbătorilor la ea în familie, fiind motivată și de întoarcerea Alexiei de la Londra, oraș în care s-a înscris la facultate.

Alături de Alexia și Aris, soții Alexandre Eram și Andreea Esca i-au avut invitați la cină și pe părinții vedetei tv, dar și pe iubitul fiicei lor, Mario Fresh, cu care adolescenta formează un cuplu deja de câțiva ani buni.

aranjament_masa_craciun_2018_andreea_esca.jpg

andreea esca familie craciun 2018
Andreea ne-a arătat cum a decorat masa de Crăciun
Foto: Instagram

 

Andreea Esca reușete ca în fiecare an de sărbători să îi aibă pe cei dragi alături. În 2017, vedeta a zburat la Paris pentru a lua masa și cu socrii, căci de Crăciun este musai să facă o vizită și la părinții soțului, așa că probabil acesta a fost și motivul pentru care în casa știristei s-a sărbătorit Crăciunul mai devreme.

familie_andreea_esca_craciun_2018.jpg

andreea esca familie craciun 2018
Soții Eram, alături de cei doi copii ai lor, Alexia și Aris
Foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1