Andreea Esca dezvăluie care e secretul carierei sale: „Când scoți ceva pe gură...”

esca.jpg

andreea esca
Andreea Esca a mărturisit care este secretul carierei sale în televiziune
Foto: Pro Tv

Andreea Esca este probabil cea mai cunoscută crainică din istoria postdecembristă a televiziunii românești. Mult îndrăgita prezentatoare e mărturisit într-un interviu că nu și-a dorit însă dintotdeauna să-și configureze o carieră în televiziune.

Invitată la Antena Stars, știristei a fost întrebată despre felul în care a reușit să-și croiască drumul în televiziune, iar Esca a dezvăluit care este secretul carierei sale de succes. Plină de onestitate și conștientă de toată munca depusă pentru a ajunge unde este azi, Andreea Esca a mărturisit că pentru ea, prezentarea știrilor este mai mult decât o simplă citire a prompterului:

„E adevărat ca nu am fost niciodată omul care să zică nu, orice mi s-a propus am fost deschisă, m-am dus si am încercat.. nu pot să zic ca mi-am dorit ceva şi nu am muncit. Nu am citit niciodată un text pe care eu să nu fi intervenit… aşa mi se pare normal ca atunci când scoti ceva pe gură să întelegi ce spui si să transmiţi in cea mai bună formă mesajul telespectatorilor. Şi întotdeauna când aud asta le zic: da, suntem niste cititori de prompter, ia veniti şi dumneavostră… important e să fim niste cititori de prompter cu talent”, a declarat Andreea Esca.

Știrista a recunoscut că în spatele carierei sale se află multă muncă și sacrificii și datorită profesionalismului său, a ajuns să inspire și mai tinerele generații. Totuși, sunt și lucruri pe care crede că nu ar fi în stare să le ducă la îndeplinire. Întrebată dacă ar putea face față unor reportaje de genul celor prezentate în emisiunea "România te iubesc", Andreea Esca a răspuns cu onestitate:

„Nu aș avea răbdarea lor. Eu pentru că dintoteauna am fost un om al știrilor, nu aș avea răbdarea să realizez o emisiune în atâtea săptămâni. Adică sunt obișnuită ca ceea ce muncesc astăzi, rezultatul să-l văd peste o jumătate de oră sau peste o oră. E un alt tip de program, extraordinar de bun și de frumos, dar pentru care trebuie să ai o anumită structură, pe care eu nu neapărat că nu o am, dar cred că aș face mai greu”, a mărturisit știrista.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1