Andreea Berecleanu îşi ajută naşa în afaceri! Cum a apărut la ştiri

nasi_andreea_berecleanu.jpg

nasi andreea berecleanu constantin stan
Andreea Berecleanu şi Constantin Stan, alături de naşii Ileana şi Cătălin Badiu, la cununia civilă
foto: arhiva personală

Reclama este sufletul comerţului, iar Andreea Berecleanu ştie foarte bine acest lucru. Ştirista, care toamna trecută a îmbrăcat rochia de mireasă şi a fost cununată de Ileana Badiu şi soţul ei, medicul chirurg Cătălin Badiu, îi promovează cea mai nouă afacere în care s-a implicat naşa sa, o colecţie îndrăzneaţă de cămăşi. Prezentoatoarea tv a apărut la pupitrul jurnalului într-una dintre piesele vestimentare pentru care Ileana Badiu este imagine.

De când sunt o mare familie, Andreea Berecleanu şi Ileana Badiu se sprijină reciproc în proiecte. Ultimul este colecţia de cămăşi pe care Ileana o promovează şi o recomandă doamnelor care lucrează la birourile marilor corporaţii. Dornică să poarte una dintre piesele vestimentare care deja fac furori printre femei, ştirista a apărut chiar în faţa telespectatorilor săi îmbrăcată cu una dintre cămăşile îndrăzneţe ale colecţiei.

andreea berecleanu camasa ileana badiu colectieZoom
Andreea Berecleanu a purtat la jurnal una dintre cămăşile colecţiei pentru care naşa sa este imagine
foto: arhiva personală

Prezentatoarea a optat pentru un model într-o nuanţă de roz pal cu manşete cu imprimeu floral pe care a asortat-o cu o pereche de jeanşi.   

Cum s-au cunoscut ştirista şi femeia de afaceri

Deşi toată lumea probabil că a crezut că pe Andreea Berecleanu şi Ileana Badiu le uneşte o prietenie de mulţi ani, ceea ce a condus la faptul că blonda i-a devenit părinte spiritual, în realitate lucrurile stau puţin diferit. Asta nu înseamnă, însă că cele două vedete nu sunt în cele mai bune relaţii, ci dimpotrivă! Puţini ştiu însă de fapt ştirista este rudă cu Cătălin Badiu, care îi este verişor. Medicul şi Ileana Badiu s-au căsătorit în anul 2008 şi au împreună un băieţel pe nume Sasha. Soţul Ilenei este specializat în chirurgie cardio-vasculară pentru adulţi şi este şeful secţiei de Chirurgie Cardiacă de la Spitalul Municipal. El a lucrat într-o clinică de prestigiu din Germania, iar de doi ani s-a alăturat echipei de profesionişti de la unitatea sanitară din Bucureşti. 

loading...

Citește și

 • nasi andreea berecleanu constantin stan

  Mister total în jurul nunţii Andreei Berecleanu care se îndreaptă cu paşi repezi spre altar cu medicul Constantin Stan. Ştirista s-a cununat în mare secret la mijlocul lunii septembrie la Primăria Capitalei şi a dat o petrecere restrânsă la care au participat 20 de persoane şi păstrează discreţia şi asupra evenimentului grandios la care va fi în centrul atenţiei la începutul acestei luni. Naşii celebrului cuplu sunt Ileana Badiu şi soţul ei, medicul chirurg Cătălin Badiu.

 • Andreea Berecleanu a strălucit în ținuta ei în care s-a căsătorit civil cu medicul Constantin Stan, weekendul trecut, la Primăria Municipiului București. Ca o ploaie de vară, caldă, cu chipul ei angelic, știrista de la Antena 1 a fost în centrul atenției, iar ținuta ei delicată a fost un plus

 • andreea berecleanu familie poza nunta tablou

  La două săptămâni de la nuntă, Andreea Berecleanu şi naşa Ileana Badiu au intrat la "duel". Cele două vedete se "luptă" pentru a strânge voturi pentru a fi desemnate câştigătoare la gala unei celebre reviste de beauty. Prezentatoarea tv a anunţat pe contul ei de socializare că atât finii, cât şi naşii au fost nominalizaţi la mai multe categorii ale galei care urmează să se desfăşoare săptămâna viitoare.

 • ileana badiu nasa andreea berecleanu biserica

  Zi mare pentru Andreea Berecleanu şi medicul estetician Constantin Stan care îşi unesc destinele în faţa lui Dumnezeu. Naşii cuplului sunt Ileana Badiu şi medicul chirurg, Cătălin Badiu. Dacă mireasa a fost cât se poate de discretă în privinţa detaliilor evenimentului şi a mărturisit că şi-a ales ţinuta online, naşa a fost ceva mai generoasă, aşa că refăcând "puzzle-ul" imaginilor publicate în ultimele zile, avem aproape o imagine completă a întregului outfit.

 • andreea berecleanu 41 de ani cununie civila constantin stan

  Evenimentul acestei toamne este fără doar şi poate nunta Andreei Berecleanu. Vedeta tv s-a cununat civil, duminică (18 septembrie) cu medicul Constantin Stan, iar la începutul lunii noiembrie cei doi urmează să ajungă în faţa altarului. Naşii cuplului sunt Ileana Badiu şi soţul ei medicul chirurg Cătălin Badiu.

 • ileana badiu catalin badiu nunta

  Un cuplu care atrage inevitabil toate privirile. Asta formează de 13 ani, Ileana Badiu cu medicul Cătălin Badiu, şedul Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară de la Spitalul Universitar. Cei doi se cunosc de la grădiniţă şi s-au căsătorit în urmă cu 9 ani. Vedeta şi soţul ei sunt părinţii unui băieţel superb, pe nume Sasha, pe care îl iubesc amândoi nebuneşte.