Andreea Berecleanu a câștigat procesul cu șefa TVR, după acuzațiile de șpagă

andreea-berecleanu1-75594800.jpg

FOTO
Andreea Berecleanu prezintă cel mai important jurnal de la Antena 1
Foto:Arhivă personală

Andreea Berecleanu a câștigat, într-o primă fază, procesul intentat Doinei Gradea, șeful interimar al TVR. În urmă cu mai bine de doi ani, Doina Gradea îi acuzase pe Andreea și pe fostul ei soț, Andrei Zaharescu, că transformaseră, pe vremea când lucrau la PRO Tv, programul matinal în ”talcioc personal”.

Tribunalul București a stabilit că Doina Gradea trebuie să-i prezinte scuze publice Andreei Berecleanu, într-un cotidian de circulație națională. Decizia dată de Tribunalul București pe 20 decembrie 2017 nu este definitivă, putând fi atacată la Curtea de Apel cu recurs. 

Iată ce spune Andreea Berecleanu, pentru Observator.tv, citată de Pagina de Media. „Procesul soluționat prin decizia pronunțată de Tribunalul București a vizat articolul publicat de Doina Gradea la 28 septembrie 2015 pe blogul acesteia. În articol mi-au fost aduse acuzații lipsite de orice pertinență, insulte și calomnie, prin relatarea unor fapte complet neadevărate. Eu nu am prezentat niciodată emisiunea matinală de la PRO Tv, nici alături de Andrei Zaharescu și nici în vreo altă formulă. Discuțiile pe care acesta le-a avut cu persoanele din conducerea PRO Tv nu m-au privit, urmare fiind faptul că după ce Andrei Zaharescu a părăsit PRO Tv, în anul 1998, eu am mai rămas la PRO Tv înca 5 ani, până în 2003, când am plecat la Antena 1”, a declarat Andreea Berecleanu.

doina.jpg

doina gradea tvr director interimar
Doina Gradea este noul director interimar al TVR
foto: Bussines Magazin

 

Totul a pornit în septembrie 2015, când Doina Gradea a publicat pe site-ul oaresuntunporc.ro o serie de povești de pe vremea când era asistenta personală a mogulului Pro TV, Adrian Sârbu. Printre altele, ea a spus despre Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu, pe atunci soți, că  „se “implicaseră” prea tare în conținutul programului, transformându-l în “talcioc personal”, așa încât depășiseră cu mult limitele jurnalismului și profesionalismului impus cu rigoare de companie. „Și-au recunoscut greșeala, au plecat în condițiile oferite de noi și și-au vazut mai departe de viața lor”, a povestit atunci Gradea. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1