Andreea Berecleanu a ajuns piele și os! Cum arată acum știrista

13879383_1508747845818316_8798852297079241327_n.jpg

Andreea Berecleanu
FOTO: Arhiva personală

Andreea Berecleanu a fost dintotdeauna o femeie frumoasă, însă faptul că a slăbit foarte mult a atras atenția tuturor. Prezentatoarea tv a reușit să dea jos mai bine de 10 kilograme, în mai puțin de un an.

La cei 41 de ani, Andreea Berecleanu se poate mândri cu un tonus de adolescentă, dacă ar fi să ne luăm după fotografiile publicate pe contul personal de Facebook. Deși aceasta se simte bine în pielea ei, de când a slăbit foarte mult, ajungând la o greutate de 50 de kilograme, Andreea Berecleanu este schimbată la 180 de grade.

La un moment dat s-a tot zvonit că Andreea a apelat la chirurgia estetică pentru a-și menține tinerețea și pentru a avea o siluetă de domnișoară. În realitate, vedeta de la Antena 1 a ales să slăbească după ce a fost diagnosticată cu hernie de disc, iar o greutate mai mică o poate ajuta să-și ducă problemele de sănătate mai departe, mai ales că nu se poate opera. 

berecleanu.jpg

Alături de Constantin Stan, iubitul ei
FOTO: Arhiva personală

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Andreea Berecleanu a format un cuplu frumos alături de Andrei Zaharescu, timp de 15 ani. Cei doi au decis să divorţeze însă în urmă cu doi ani.

  • andreea berecleanu slaba dieta

    Este una dintre cele mai apreciate ştiriste de la noi şi nu trece aproape niciodată neobservată! Andreea Berecleanu a împlinit 41 de ani, dar are un tonus de adolescentă. Veselă şi plină de viaţă, prezentatoarea "Observator" se simte bine în pielea ei, mai ales de când a reuşit să dea jos aproape zece kilograme.