Andreea Bănică a slăbit 5 kg şi şi-a rezolvat şi problema cu spatele

andreea-banica-tvr-provocarea-starurilor.jpg

andreea banica
Pe Andreea Bănică o vedeţi în fiecare sâmbătă, la TVR1

De o lună încoace, Andreea Bănică filmează pentru show-ul “Provocarea starurilor”, pentru TVR 1, unde e prezentatoare. Solista ne-a povestit, într-o pauză de emisiune, cum s-a schimbat viaţa ei de când a revenit pe platourile de filmare, dar şi ce noutăţi are în agendă.

Pentru Andreea Bănică (40 de ani) a fost floare la ureche să prezinte emisiunea “Provocarea starurilor”, de la TVR1, difuzată în fiecare sâmbătă seara, de la 21.00, având în vedere că are experienţă în TV, ea mai prezentând “Floclorul contraatacă” sau “Bravo, ai stil!”. „Când m-a sunat Monica Mihai (fosta producătoare de la «Folclorul contraatacă») am zis «Da» imediat, nu m-a interesat unde e emisiunea, cand e difuzată şi cu cine e. M-a interesat că aveam un om ca ea în spate. Cu ea am făcut şi «Folclorul contraatacă», la Antena 1. A contat însă mult când mi-a spus că e emisiune muzicală, am acceptat imediat şi n-am stat să mă gândesc ce salariu voi avea”, ne-a spus solista.

andreea-banica-emisiune.jpg

andreea banica
Andreea Bănică arată senzaţional la 40 de ani

Filmează alături de mentorii Mihai Alexandru, Sanda Ladoşi şi Ştefan Stan şi alături de un juriu care are altă componenţă în fiecare săptămână. “Îmi place ce fac, dar am slăbit până acum 5 kilograme de când filmez emisiunea. Pe 29 decembrie este finala, eu filmez în cursul săptămânii, iar în weekend mă ocup de concerte. Am timp şi pentru copii. Mi-au trecut şi problemele cu spatele, m-am dus la Eforie, la Spitalul de Oase (n.r. Spitalul de Ortopedie, Traumatologie şi Recuperare Medicală), m-am recuperat acolo”, ne-a mai spus Andreea Bănică. Cât despre o nouă piesă, solista ne-a povestit înainte de a intra la filmare că va lansa piesa “Egoista”, făcută de de Laurentiu Duţă”.

sanda-ladosi-andreea-banica.jpg

Sanda Ladoşi şi Andreea Bănică
Loading...

Citește și