Andreea Bănică și soțul ei au pasiuni costisitoare

andreea_banica_roma.jpg

andreea banica roma
Andreea Bănică a mers pentru a treia oară la Roma
Foto: arhivă personală

Invitată la Teo Show, Andreea Bănică a povestit despre familia sa și despre escapada amoroasă de care a avut parte alături de soțul său. După ce a avut un concert în Bologna, Italia, artista și-a dat întâlnire cu Lucian Mitrea, partenerul de viață și managerul ei, în Roma.

Deși are o siluetă de invidiat, artista i-a povestit lui Teo că de la Crăciun nu a renunțat la "păcatele" culinare: "Să știi că de la Crăciun îmi tot fac poftele. Mănânc continuu. Toată viața am avut forme, dar asta este grija noastră, a femeilor, sa mai dăm mereu câteva kilograme jos." Cu siguranță în vacanța din Italia nu s-a putut abține de la a mânca cele mai delicioase preparate, căci țara cu pricina se poate lăuda cu unele dintre cele mai bune mâncăruri din gastronomia mondială.

Cu privire la experiența italiană, blondina a spus: "Este a treia oară când merg în Roma. Îmi place orașul, îmi place tot ce se întâmplă acolo. Am mers în Bologna pentru un concert care a fost extraordinar." După spectacol, cântăreața și-a dat întâlnire cu soțul în Roma. Nu au sărbătorit Valentine's Day în mod special, ci doar dragostea care îi unește încă din adolescență.

andreea_banica.jpg

andreea banica
Lucian Mitrea a răsfățat-o pe Andreea cu ocazia excursiei la Roma
Foto: captură video Teo Show

 

Lucian a răsfățat-o pe Andreea cu un cadou luat chiar din capitala Italiei, deloc ieftin: o pereche de pantofi și o geantă, ambele de designer. Artista a recunoscut că mulți dintre banii ei se duc pe accesorii: "Consider că merit și că am muncit toată viața ca să îmi permit să-mi iau ce vreau. Soțul meu are pasiunea lui, îi plac foarte mult mașinile, așa că trebuie să-mi înțeleagă pasiunea," a concluzionat Andreea.

Loading...

Citește și

 • andreea banica

  Duminică (14 februarie), îndrăgostiții din toată lumea sărbătoresc Valentine’s Day. Chiar și vedetele și-au luat liber pentru a-și petrece această zi specială alături de partenerii de viață. Andreea Bănică (37 de ani) a lăsat deoparte studio-ul și a plecat să se întâlnească cu soțul ei într-una dintre cele mai romantice destinații din lume.

 • andreea banica lucian mitrea

  Andreea Bănică se află într-o vacanţă de vis în Thailanda, de unde le trimite fanilor imagini incendiare cu ea, în costum de baie. Deşi, artista arată senzaţional, s-au găsit şi răutăcioşi care să-i lase comentarii ce îi ridică tensiunea. Unul dintre ele se referă la infidelităţile soţului ei, impresarul Lucian Mitrea.

 • andreea banica lucian mitrea

  Andreea Bănică (37 de ani) şi Lucian Mitrea formează unul dintre cel mai bine sudate cupluri din lumea mondenă: s-au căsătorit în 2008, după o relaţie de 15 ani.

 • andreea banica

  După o perioadă încărcată, cu concerte de Crăciun și de Revelion, Andreea Bănică (37 de ani) a ales Thailanda ca să se relaxeze alături de soțul ei. Vedeta nu a avut însă inimă să-și abandoneze cu totul fanii de acasă, pe care îi răsfață cu imagini sexy postate pe contul personal de Instagram. Cea mai recentă fotografie o înfățișează pe Andreea într-o ipostază rară: fără sutien, pe un iaht, în mijlocul mării.

 • andreea banica munte ninsoare zapada

  Norocoase sunt vedetele care au ales în această perioadă să plece în vacanţă. Printre divele autohtone care se relaxează departe de ţară, la căldură, se numără şi Andreea Bănică. Cântăreaţa face plajă, în timp ce fanii o urmăresc privind pe geam un peisaj de iarnă autentică.

 • Andreea Bănică

  Le invidiaţi, nu-i aşa? Vedetele noastre şi-au permis luxul de a se bălăci în cele mai spectaculoase piscine de pe mapamond, situate la înălţimi ameţitoare. Imaginile fie îţi taie răsuflarea, fie îţi dau fiori de teamă.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1