Andreea Bănică «a intrat în focuri». Cum s-a descurcat la prima emisiune «Bravo, ai stil!»

banica.jpg

andreea banica
Andreea Bănică a preluat frâiele emisiunii "Bravo, ai stil!"
Foto: Facebook

Ilinca Vandici a intrat oficial în concediu de maternitate, așa că emisiunea "Bravo, ai stil!" a intrat pe mâinile unei noi prezentatoare, nimeni alta decât Andreea Bănică.

Cântăreața nu este la primul contact cu platoul show-ului de la Kanal D, căci în primul sezon a fost invitată să ia parte la o gală și să noteze concurentele. Deși obișnuită cu aternția și camerele de luat vederi, Andreea a recunoscut că emoțiile au acaparat-o. Concurentele au avut grijă să o pună la curent pe noua gazdă cu toate micile înțepături dintre ele, iar aceasta, la rândul său, a încercat să le oprească pe fete din a se certa.

andreea banicaZoom
Prima concurentă pe care a prezentat-o Andreea a fost Denisa
Foto: captură Kanal D

 

Comentariile au curs pe pagina de Facebook a emisiunii. Unii au spus încă din primele minute ale ediției de luni, 19 iunie, că nu se descurcă, în timp ce alții au ținut să-i ureze succes și să-i prevadă un parcurs strălucit la Kanal D.

"Sper din tot sufletul ca ea să stopeze certurile, jignirile şi tot mahalagismul de joasă speţă din această emisiune. Să avem parte de o emisiune civilizată unde respectul faţă de aproapele tău să primeze" sau " Nu se descurcă! Nu mai are farmec emisiunea! Chiar nu găseați o prezentatoare?"- au fost doar două dintre mesajele diametral opuse.

Solista nu este la prima experienţă în televiziune

Andreea Bănică a mai prezentat în 2009, la Kanal D, emisiunea „În papuci de vedetă”, un reality show care îşi propunea să pună oameni obişnuiţi în diverse situaţii cu care se confruntă vedetele: repetiţii, înregistrări, nopţi întregi petrecute în studiouri. La finalul acestor „încercări”, protagoniştii experimentelor înţelegeau că preţul celebrităţii este unul foarte mare.

loading...
Loading...

Citește și

 • andreea banica bravo ai stil prezentatoare

  Ilinca Vandici se pregăteşte să intre în concediu de maternitate căci în doar câteva luni va aduce pe lume primul ei copil. Vedeta, însărcinată în aproape 8 luni, i-a predat ştafeta Andreei Bănică, solista fiind noua gazdă a show-ului de stil de la Kanal d. Aceasta nu este prima dată când artista cochetează cu televiziunea.

 • andreea banica ilinca vandici

  Andreea Bănică a preluat ştafeta de la Ilinca vandici, iar sâmbătă (16 iunie) telespectatorii o vor vedea în postura de gazdă a emisiunii "Bravo, ai stil!". Aceasta nu este însă prima experienţă a cântăreţei cu televiziunea. Puţini ştiu că în 2009, solista era prezentatoarea unui show prin care îi provoca pe oamenii obişnuiţi să trăiască experienţele vedetelor consacrate.

 • Ilinca Vandici spune de ce are ghinion în dragoste

  Ilinca Vandici se pregătește să intre în concediu. Nu va urma însă o perioadă prea calmă pentru prezentatoarea de la „Bravo, ai stil”, de la Kanal D. Ilinca Vandici își va sărăbtori ziua de naștere, va deveni mamă pentru prima oară, apoi va face nunta şi botezul. Despre toate acestea, vedeta Kanal D ne-a vorbit într-un interviu exclusiv!

 • ilinca vandici petrecere viva rochie scurta

  Ilinca Vandici (30 de ani) a păşit curajoasă, joi seară, în cea mai scurtă rochie pe care o avea în garderobă. Invitată la petrecerea Viva!, prezentatoarea "Bravo, ai stil!" şi-a etalat burtica de gravidă, prin ţinuta albă şi mulată. Însărcinată în 7 luni, vedeta Kanal d nu s-a sfiit să poarte o rochiţă îndrăzneaţă, care să-i pună în valoare nu doar burtica rotunjoară, ci şi picioarele tonifiate.