Andreea Bălan și George Burcea și-au luat verighetele la o lună de la cununie

balan19-vedetete-andreea-ba.jpg

Andreea și George, în timp ce-și probau inelele

Andreea Bălan (32 de ani) şi George Burcea (29 de ani) sunt în al nouălea cer de bucurie, căci toate le merg ca pe roate.

Au devenit părinţii Mayei Ella, şi-au unit destinele ca în filme, la apus, pe o plajă din SUA, iar săptămâna viitoare au botezul fiicei lor.

Iar vineri, 14 aprilie, cei doi şi-au găsit şi verighetele potrivite. Andreea Bălan nu a ratat ocazia să se lase fotografiată, împreună cu soţul ei, în timp ce le probau.

„După îndelungi căutări, am găsit în sfârşit verighetele care ne plac. Sunt superbe!”, a scris Andreea Bălan pe conturile ei de socializare.

Între două filmări pentru show-ul „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, Andreea Bălan şi-a făcut timp să se ocupe și de pregătirile pentru masa de Paște.

18-19-vedete-balanca.jpg


Solista pregăteşte o mare petrecere, pe 22 aprilie, după creştinarea fetiţei sale, Ella
Loading...

Citește și

  • Jurata de la “Te cunosc de undeva” (Antena 1) şi soţul ei, actorul George Burcea, au stabilit toate detaliile pentru botezul bebeluşei Maya, programat în prima sâmbătă de după Paşte. Click! a aflat noutăţi despre evenimentul în care Andreea Bălan şi-a pus tot sufletul pentru a ieşi ca la carte.

  • Săptămâna trecută şi-au jurat credinţă pe o plajă din SUA, au avut o lună de miere scurtă, dar intensă, iar mâine se vor întoarce la lucru. Pentru soţii Andreea Bălan şi George Burcea va urma o perioadă aglomerată, cu filmări şi pregătiri pentru botez.

  • andreea balan george burtea nunta mireasa

    Andreea Bălan a devenit doamna Burcea şi se declară o femeie împlinită. Artista s-a căsătorit săptămâna trecută pe o plajă idilică din America, dar a făcut o mică schimbare de planuri. Cântăreaţa a dezvăluit că a mutat ceremonia într-un alt loc decât cel stabilit iniţial şi a explicat motivele pentru care nu poartă verigheta pe inelar.

  • andreea balan

    Andreea Bălan a strălucit la ceremonia religioasă prin care şi-a unit destinele cu iubitul ei George Burcea. Solista a vrut un eveniment discret, departe de ochii curioşilor, aşa că a ales o plajă din California pentru ziua cea mare. Emoţionată, artista a făcut publică prima imagine cu ea în rochie de mireasă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1