Andreea Bălan se îndoapă cu pastile după stopul cardio-respirator. Ce mult a slăbit

andreea-balan-externare.jpg

andreea balan
Andreea Bălan a avut numai probleme după operaţia de cezariană
foto: Mihai Ionescu

Andreea Bălan (34 de ani) se recuperează după a doua naştere şi este mult mai atentă la programul pe care îl are. Medicii i-au recomandat, pe lângă tratament, să se odihnească mai mult şi să nu facă efort intens. Este de înţeles că trebuie să se protejeze având în vedere că la scurt timp după operaţia de cezariană de acum două săptîmâni a intrat în stop cardio-respirator din cauza emboliei amniotice.

Andreea Bălan a trecut prin momente grele şi este extrem de precaută. Artista ascultă cu stricteţe sfaturile medicilor după stopul cardio-respirator pe care l-a suferit la naşterea fetiţei sale Clara. Deşi îşi dorea să revină cât mai repede pe scenă, solista va mai avea ceva de aşteptat. Nu doar incizia operaţiei trebuie să se vindece, ci şi întreg organismul ei, care are acum nevoie de odihnă. Vedeta le-a mărturisit celor care vor să ştie care mai e starea ei de sănătate că se reface încet şi urmează un tratament cu vitamine şi minerale pentru a se pune pe picioare. Ea ia nu mai puţin de 5 pastile în timpul zilei, iar printre toate suplimentele alimentare indicate de medici, solista se tratează cu antiinflamatoare puternice, căci probabil că mai are dureri în urma operaţiei de cezariană.

andreea_balan_tratament.jpg

andreea balan tratament
Andreea Bălan se pune pe picioare cu vitamine şi minerale
Foto: arhivă personală

"Buline ca să fie bine", a notat ea în dreptul unei imagini în care îşi prezintă tratamentul.

Ce repede a slăbit Andreea Bălan după naştere      

Dincolo de problemele de sănătate la care trebuie să fie atentă, cântăreaţa şi-a recuperat silueta în timp record. La două săptămâni după naştere, abdomenul artistei este aproape plat, iar burtica a dispărut ca prin farmec de parcă acolo nu ar fi stat 9 luni un bebeluş. 

andreea_balan_slaba.jpg

andreea balan dupa nastere
Aşa arată Andreea Bălan după naştere
Foto: arhivă personală

După prima sarcină, Andreea Bălan a ajuns la formele pe care le avea înainte după aproape cinci luni, timp în care a apelat la ajutorul specialiştilor şi pe lângă alimentaţia sănătoase a ales să facă tratamente corporale. recuperarea rapidă a ajutat+o atunci să depăşească şi depresia post+natală care se instalase după naştere.  

"Mi s-a întâmplat la prima sarcină, o perioadă scurtă, pentru că mi-am reluat activitatea. Depresia asta se instalează și dacă stai acasă și nu ai nicio activitate. În momentul în care există un soț care te ajută nu cazi chiar atât de mult. Am fost tristă după ce am născut-o pe Ella, dar nu atât de mult dacă aș fi stat complet acasă.Acum, la fel, dacă am ajutor… E mama, avem și o bonă excepțională și este și George care mă ajută, dar tristețea există, pentru că s-a întâmplat ce s-a întâmplat”, declara Andreea Bălan recent la Antena 1.

Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator în timpul naşterii

Cântăreaţa a trecut prin momente de cumpănă în urmă cu două săptămâni. A făcut stop cardio-respirator pe masa de operaţie după ce medicul îi închisese operaţia de cezariană prin care a adus-o pe lume pe micuţa Clara.

andreea_balan_gravida.jpg

andreea balan gravida
Aşa arăta Andreea Bălan cu o zi înainte de a naşte
Foto: arhivă personală

A fost resuscitată un minut şi stabilizată, apoi intubată şi monitorizată timp de două zile la Secţia de Terapie Intensivă. Familia s-a temut pentru viaţa ei, mai ales că embolia amniotică suferită de Andreea Bălan este o complicaţie care duce la deces. Din fericire, artista s-a aflat printre cei 10 la suă dintre pacienţi care scapă cu bine de un diagnostic grav.    

 

Citeşte şi:

 

Andreea Bălan și soțul ei au ales numele fetiței din burtică. Solista naște în două săptămâni

Reacţia spitalului unde Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator în timpul cezarienei

 

 

Loading...

Citește și

  • andreea balan spital

    Andreea Bălan s-a externat vineri (8 martie) după patru zile în care a luptat pentru viaţa ei, dar se pare că nici acasă nu are linişte. A explicat în detaliu ce i s-a întâmplat după embolia amniotică ce i-a provocat stop cardio-respirator, dar cârcotaşii i-au sărit în cap că a făcut recalmă unor produse pe Facebook şi i-au reproşat că povestea ei ar fi cusută cu aţă albă. Comentariile acide pe care le-a primit au făcut-o să reacţioneze.

  • Andreea Bălan a dezvăluit recent cum s-a desfășurat prima întâlnire dintre George Burcea, partenerul ei de viață, și micuța lor, Clara Maria. După ce a întâmpinat probleme în timpul nașterii prin cezariană și și-a sacrificat viața ca să aducă cea de-a doua fetiță a lor pe lume, cântăreața a ținut să-i mulțumească soțului ei pentru toată susținerea și a explicat cum a reacționat George când și-a cunoscut micuța pentru prima oară, fiind pus sub presiunea stării de sănătate din acel moment a iubitei lui.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1